Kansız pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi 

  Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, her hafta kurulan Salı Pazarı'nı ziyaret ederek, esnaflar ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Türkiye'nin en önemli sorununun kötü ülke yönetimi olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Kansız, 'Ramazan ayı bolluk ve bereket ayıdır. Fakat biz bu süreçte yoksulluk yaşıyoruz' dedi. 

  • 903
Kansız pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı kongre ile Fethiye İlçe Başkanlığı görevine seçilen İşadamı Sadet Kansız, ilçe siyasetine canlılık getirdi. Mazbatasını aldığı günden bu yana halkın içinde olan ve durmadan çalışan İlçe Başkanı Kansız, korona virüsü salgını nedeniyle halkın büyük bir bunalıma girdiğini; her geçen gün artan kapanma ve yasakların cennet ilçemiz Fethiye’yi cehenneme çevirdiğini kaydetti. İslam’ın sancaktarı olan Türk milletinin tarihinde ilk kez bir küresel saldırı ve tehditle eve hapsedildiğinin altını çizen Kansız, çözümün ise yeni bir ülke yönetimi için Gelecek Partisi’nde toplanmak olduğunu dile getirdi. 

Mübarek Ramazan ayının ülkemizde manevi bir iklim yaşattığını belirten Sadet Kansız, “Bu Ramazan ayı İslamiyet’in doğuşundan bu yana ilk kez görünmeyen bir savaşla özünden uzaklaşılan bir aya dönüşmüştür. Kuranı Kerim’in yeryüzüne indiği bu özel ve mübarek ay tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Müslümanların bu yıl hüzünlü ve çaresiz bir ay yaşamasına dönüşmüştür. Bunun temel nedeni ise Türkiye’nin kötü siyasi yönetiminden kaynaklanıyor. Tüm dünyada önlemler sıkı takip ve uygulamalar neticesinde yabancı ülkelerin vatandaşları; bu zor süreçte devletini yanında hissetmiştir. Ekonomik ve sosyal yardımlar salgını en az hasarla atlatılırken Türkiye’de ise bunun tam tersi yaşanmaktadır. Göstermelik yardımlar geniş halk kesimlerine yansımamıştır. Halkımız açlığa ve yoksulluğa terk edilmiştir. Yandaşlar ve paydaşlar mutlu azınlık olmuş, milletimiz ise nefes alamaz hale düşürülmüştür. Aileler derin travmalar yaşarken çocuklarımız ve gençlerimiz psikolojik bunalıma girmiştir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız moralsiz ve yaşamdan kopmuş hale getirilmiştir” diye konuştu. 

ACİL ERKEN SEÇİM YAPILMALI 
Açıklamasını sürdüren Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, “Türkiye hiç bu kadar kötü duruma düşmemişti. Acil bir erken seçimin yapılması ve yeni bir gelecekle bir çıkış yolu bulunması gerekmektedir. Fethiye’deki durum ülkenin diğer yerlerine göre iyi görünüyor ama bu aldatıcı bir durumdur. Salgın nedeniyle tam kapanmaya gidilirse, her şeyin daha kötü olacağını düşünüyorum. Birileri saraylarda keyifle yaşarken, kongrelerini normalmiş gibi yaparken, ihalelerini ve işlerini sürdürürken, bisiklet turlarını yaparken bizler her şeyin farkında olmalıyız. Geleceğimiz için birlik ve beraberlik halinde bu zor süreci aşabiliriz.  Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gelecek Fethiye’nindir, gelecek Türk milletinindir. Mübarek Ramazan ayının rahmet ve bereketin arttığı insanımızın rahata kavuşacağı yeni bir dönemin habercisi olmasını temenni ederim. Halkımızı geleceğimiz için Gelecek Partisi’nde buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Kansız pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi 
Kansız pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi 
Kansız pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi 
Kansız pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi 
Kansız pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi 

Bakmadan Geçme