KANAYAN YARAYA PARMAK BASTIK

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Kıyıkışlacık,Kızılağaç,Kazıklı,Gürçamlar ve Bozbuk mahallelerini ziyaret etti.Başkan Tokat'a ziyarette CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe,Belediye Başkan yardımcıları Cüneyt İlter,Gülşen Gökçe,Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

  • 694
KANAYAN YARAYA PARMAK BASTIK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Kıyıkışlacık,Kızılağaç,Kazıklı,Gürçamlar ve Bozbuk mahallelerini ziyaret etti.Başkan Tokat’a ziyarette CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe,Belediye Başkan yardımcıları Cüneyt İlter,Gülşen Gökçe,Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.
Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kıyıkışlacık,Kızılağaç,Kazıklı,Gürçamlar ve Bozbuk mahallelerinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye gelen Başkan Tokat ,mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da bir araya gelerek yapılması istenilen eksiklikler hakkında bilgi aldı.
Koruma Kurulu ara karar verdi
Ziyaretine Kıyıkışlacık mahallesinden başlayan Başkan Tokat ve beraberindeki heyet mahalle muhtarı ve vatandaşlara müjdeli haber verdi. Muğla Koruma Kurulu’nun ara kararını verdiğini belirten Tokat ; “Bu karara göre artık alt ve üst yapı için çalışmalarımıza başlayabileceğiz.Vatandaşlarımız da imar planlarına göre inşaat yapabilecek” dedi. Eskiden Koruma Kurulu’na bölge de yapılmak istenen çalışma için müracaat ettiğimizde red ediliyordu diyen Tokat ; “Şimdi bu sıkıntı giderildi.Çalışmalarımıza başlayacağız.Tam kararın çıkması ise biraz zaman alacak”dedi.
Kanayan Yaraya Parmak Bastık
Zeytinlikuyu ile Papaz mevkiini bir birine bağlayan yolda  tamamlanan 1. kat sathi asfalt kaplama çalışmasını inceleyen Başkan Tokat ,bu yol bölgenin adeta kanayan yarasıydı.Biz bu yaraya parmak bastık dedi. Yaz aylarında papaz koyumuza binlerce yerli ve yabancı turist geliyordu diyen Başkan Tokat , Gelen vatandaşlar  kötü durumda bulunan bu yolu kullanıyordu.Fen İşleri Müdürlüğümüz bu yolda güzel bir çalışma gerçekleştirdi ve yıllardır süre gelen sorun ortadan kalktı dedi.
MUSKİ Kasım ayında sondaj çalışmalarına başlıyor
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla Kızılağaç,Gürçamlar,Kazıklı ve Bozbük mahallelerini ziyaret etti.
Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tokat ; “Geliş amacımız birer çayınızı içmek,sizlerle sohbet etmek ve yapılmasını istediğiniz çalışmaları dinlemek.Sizler sorunlarınızı belirteceksiniz biz de gerekli çalışmaları başlatacağız”dedi 
Kızılağaç,Gürçamlar,Kazıklı ve Bozbük mahalleleri ziyaretlerinde ortak sorun su konusuydu.Hem mahalle muhtarları hem de vatandaşlar yaz aylarında su sorununun arttığını mahallelerinde günlerce su olmadığını dile getirdi.
Bölgede yaşanan sorun hakkında bilgi sahibi olduğunun altını çizen Başkan Tokat,”Konunun yakın takipçisiyim.Bölgenin acil suya ihtiyacı var.Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü Kasım ayı içerisinde bu bölgede su sondaj çalışmalarına başlayacak.Ben burada su olduğuna inanıyorum.Umuyorum ki sondaj çalışması sonrası bu bölgemiz bol ve kaliteli suya kavuşacak”dedi.
Başkan Tokat mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek için mahalle ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme