Kanalda Boğularak Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düştüğü su kanalında boğulma tehlikesi geçiren 16 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

  • 10091
Kanalda Boğularak Hayatını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çakmak gazı kokladıktan sonra düştüğü su kanalında boğulma tehlikesi geçiren 16 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; olay Fethiye'nin Foça Mahallesi 874. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bulunan sazlık alanda 16 yaşındaki U.E.A. dengesini kaybederek yan tarafında bulunan su kanalına düştü. U.E.A.'nın suya düştüğünü gören arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar hemen ilk yardıma koşarak kanaldan çıkarttı. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kalbi duran U.E.A.’ya yaklaşık 10 dakika boyunca kalp masajı yaparak yaşattı. Daha sonra U.E.A, 112 Acil Ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.  U.E.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay ile ilgili olarak Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme