Kampanyaya destek her geçen gün artıyor 

Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi'nde market işletmeciliği yapan İsa Özdemir öncülüğünde başlatılan 'İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın' kampanyasına destek her geçen gün artıyor. Özdemir, 'Geçen yıl başlatmış olduğumuz 'İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın' kampanyamızı bu Ramazan ayında da sürdürüyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla, bu çalışmayı başlattık' dedi. 

  • 1587
Kampanyaya destek her geçen gün artıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hayırseverlerin bağışladığı gıda ve diğer ihtiyaç malzemelerini market önündeki bir dolapta muhafaza eden Market işletmecisi İsa Özdemir; ihtiyaç sahiplerinin bu dolaptan faydalanabildiğini belirtti. Kampanyaya katılımın her geçen gün arttığını söyleyen Özdemir, yine bağışçıların destekleri ile hazırlanan gıda kolileri, giyecek ve diğer ihtiyaç malzemelerini ilgili yerlere ulaştırdıklarını dile getirdi. 

Market işletmeciliği yapan İsa Özdemir yaptığı açıklamada, “Geçen yıl başlatmış olduğumuz ‘İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın’ kampanyamızı bu Ramazan ayında da sürdürüyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla, bu çalışmayı başlattık. Hayırsever bağışçı kardeşlerimiz, çok önemli desteklerde bulundu. Günde en az 15-20 aileye ulaşıyoruz. Gıda ve diğer ihtiyaçların karşılanması adına uğraş veriyoruz. Bizlere birçok talep ulaşmaktadır. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Amacımız bu geleneğimizi sürdürebilmek. Bildiğiniz gibi pandemi sürecindeyiz. Tam kapanma dönemi de yaklaşıyor. İnsanlar zor durumda” ifadelerini kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Özdemir, “Dileyenler dolaptan ihtiyaçlarını karşılayabildiği gibi, hazırladığımız kolileri de ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine bırakıyoruz. Hayırseverlere çağrım, buradan yardıma muhtaç kişilere umut olmaları… Yurtdışından bile para gönderenler oldu. Çevremizdeki hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine gıda, giyecek ve diğer yardımlar; ilgili yerlere ulaştırılmaktadır. Herkes yardımlarını gizli bir şekilde yapmaktadır. Kimseyi rencide etmiyoruz. Araştırıp, gerçek ihtiyaç sahiplerini buluyoruz. Bu yıl da bir sıkıntımız yok. İmkanlarımız ölçüsünde her Ramazan ayında kampanyamızı devam ettireceğiz” diye konuştu. 


 

Kampanyaya destek her geçen gün artıyor 
Kampanyaya destek her geçen gün artıyor 
Kampanyaya destek her geçen gün artıyor 
Kampanyaya destek her geçen gün artıyor 

Bakmadan Geçme