Kadınlar CHP'li Belediyelere Ateş Püskürdü!

Muğla'da köylü kadınlar, CHP'li Muğla Büyükşehir ve Milâs Belediyelerine isyan ettiler. Muğla'nın Milas İlçesi'nde bulunan İkizköy Mahallesi'ne bağlı Karadam'da ki susuzluk vatandaşları adeta canından bezdirdi. Köylü kadınlar çektikleri video ile CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e ve Milâs Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a ateş püskürdüler.

  • 1673
Kadınlar CHP'li Belediyelere Ateş Püskürdü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz FERDİ YAVUZ'un haberine göre; 

Muğla’da köylü kadınlar, CHP’li Muğla Büyükşehir ve Milâs Belediyelerine isyan ettiler. Muğla’nın Milas İlçesi’nde bulunan İkizköy Mahallesi’ne bağlı Karadam’da ki susuzluk vatandaşları adeta canından bezdirdi. Köylü kadınlar çektikleri video ile CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ve Milâs Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ateş püskürdüler.
Muğla’nın Milas İlçesi’nde bulunan İkizköy Mahallesi’ne bağlı Karadam’da, tarım arazilerinin istimlakı için ihtar kağıtlarının gittiği öne sürülürken köylüleri ikna edemeyen belediyenin suyu kestiği iddia edildi. Melike Baksan isimli kadın sosyal medyada yaptığı açıklamayla ‘CHP’li Milas Belediyesi’nde neler oluyor?’ dedirtti.


Melike Baksan yaptığı açıklamada “Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan İkizköy Karadam'da tarım arazilerinin istimlakı için ihtar kağıtları köylülere ulaştı. Madenden çıkan kumun verimli tarım arazisine döküleceği iddia ediliyor. Bu yemyeşil köyü tahrip etmelerine izin vermeyeceğiz.” İfadelerine yer verdi.


Öte yandan köylü kadınlar çektikleri video ile CHP’li belediye başkanlarına seslenerek “Belediyeden hizmet alamıyoruz, istimlak istemiyoruz, suyumuzu geri verin” dediler.

Köylerinde bir kişinin Koronavirüs hastası olduğunu ve karantinada kaldığını söyleyen köylü kadınlar, pandemi döneminde temiz kalamadıklarını ve ölümle burun buruna olduklarını dile getirdiler.


Başkan Tokat’a, tokat gibi sesleniş!
Milaslı köylü kadınlar çektikleri videoda CHP’li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a seslenerek, “Rezilliğimizi bütün dünya görsün. Biz banyo yapamıyoruz, bulaşıklarımızı yıkayamıyoruz, ellerimizi yıkayamıyoruz. Hayvanlarımız susuz. Siyasi oyunlar dönüyor bizim köyde, sırf istimlak olsun diye, biz istimlak istemedik diye suyumuz verilmiyor. Belediye hizmeti alamıyoruz. Biz susuz ölüyoruz.” diye konuştular.


“Osman Gürün sakın oy isteme”
Köylü kadınlar çektikleri videonun devamında, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e de seslendiler. Kadınlar; “MUSKİ, Aylin Giray özellikle sana söylüyorum, Daire Başkanı'yım diye hava atmak ile olmuyor bu işler. Osman Gürün sakın oy istemek için arkadaşlarını bize gönderme. Bu köylü çok kızgın, artık size itimat etmiyor, ya bizi silin ya da suyumuzu getirin. Kadınlar su kuyruğu beklemekten kavga ediyoruz. Bizim de bir sabrımız var” dediler. 
 

Bakmadan Geçme