Kadının ağzını bantlayıp, ellerini kelepçeyle bağladılar

Kan donduran olay Muğla'nın Milas ilçesinde yaşandı. Milas'ta iki şahıs bir kadının evine girdi. Kadının ağzını bantlayan ve ellerini plastik kelepçeyle bağlayan şahıslar, kadına ait altınları çaldılar. Emniyet güçlerinin başlattığı çalışmaların ardından iki şahıstan biri yakalandı.

  • 2647
Kadının ağzını bantlayıp, ellerini kelepçeyle bağladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Milas İlçesinde 11 Kasım tarihinde meydana gelen gasp ve yağma olayının faili Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonrası yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, E.A isimli kadının ikametinin bahçesinde ağzı bantlanmak ve elleri plastik kelepçe ile bağlanmak suretiyle bıçak zoruyla altın zinciri ve bilekliği gasp edildi. Kadının şikayeti üzerine Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi yakalamak için özel ekip kurdu. Özel ekip şüphelinin hareket alanında bulunan binlerce dakikalık güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. 
Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonrası olayın şüphelilerinin M.A ve N.E isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan M.A isimli şahıs Menteşe'deki Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne getirildi. M.A isimli şahıs ifadesinde suçunu itiraf etti. Gözaltına alınan M.A., Emniyetteki işlemlerinin ardından Milas Adliyesine sevk edildi.
Diğer şüpheli N.E isimli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bakmadan Geçme