Kadın muhtardan bir etkinlik

Fethiye'nin tek kadın muhtarı olan Kesikkapı Mahalle Muhtarı Süzen Taşar'ın düzenlediği aşure etkinliğine yoğun ilgi oldu.

  • 1693
Kadın muhtardan bir etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin tek kadın muhtarı olan Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, azaları ile birlikte Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binası yanındaki muhtarlık ofisi önünde düzenlenen aşure etkinliğine büyük ilgi oldu. Fethiye’nin en eski ve köklü mahallelerinden olan ve nüfusu da oldukça fazla olan Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ın düzenlediği aşure etkinliğine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Fethiye Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar ile mahalle sakinleri katıldılar.

Yoğun katılım ve ilgiden dolayı teşekkür eden Fethiye Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar “Mübarek Muharrem ayı nedeniyle birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla Aşure etkinliği düzenledik. Yoğun ve güzel bir ilgi var. Önemli olan güzel şeyler yaşamak. Mahallemize bu güzel etkinliği yaşatmaktan dolayı çok mutluyum. Fethiye’nin tek kadın muhtarı olarak ilk etkinliğimi gerçekleştiriyorum. İnşallah bunun arkası gelecek ve daha da güzel etkinlikler düzenleyeceğiz. Katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme