Kadın katilinin kadın avukatı açıklama yaptı

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Bensu Narlı, eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Serhat Kantaş (25) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Bensu Narlı'nın katili Serhat Kantaş'ın avukatı Gülen Bütüner'den şok etkisi yaratan bir açıklama geldi.

  • 4328
Kadın katilinin kadın avukatı açıklama yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avukat Bütüner açıklamasında, “Müvekkilim Serhat’ın Bensu Karlı’ya karşı böyle bir eylemi söz konusu dahi değildir. Bu olayla ilgili olarak da müvekkilim tutuklanmış, olay yargıya intikal etmiştir. Kararı yargı verecektir. Bu tür haberlerin kamuoyunda bir algı oluşturmak ve kamuoyunu yanlış yönlendirmek amaçlı yapıldığını düşünmekteyiz. Bu tür çıkmış ve çıkacak olan asılsız sosyal medya hesaplarından yayınlanmış ve yayınlanacak her türlü haber hakkında yasal yollara başvuracağız.” dedi.

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak'ta, 12 Mart tarihinde, Bensu Narlı, Serhat Kantaş tarafından göğsünden tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Katil zanlısı Serhat Kantaş’ın avukatı olduğu öğrenilen Muğla Barosu’na kayıtlı Gülen Bütüner, olay ve çıkan haberler hakkında Muğla’da yayın yapan yerel bir gazeteye açıklama yaptı. Genç kızın katilinin avukatı olan kadın avukat Gülen Bütüner’in açıklamaları adeta şok etkisi yarattı.
Serhat Kantaş adlı şahıs tarafından, 23 yaşında hayattan kopartılan Bensu Narlı geçtiğimiz gün toprağa verildi. Katil zanlısı Serhat Kantaş’ın avukatı olduğu öğrenilen Gülen Bütüner Muğla’da yayın yapan yerel bir gazeteye açıklamalarda bulundu. Kadın Avukat Gülen Bütüner’in açıklaması şu şekilde yer aldı, “12.03.2021 tarihinde Muğla’nın Milas ilçesinde yaşanan Bensu Narlı’nın ölümü ile ilgili olayda Bodrum Eğitim-Sen Sözcüsü Yüksel Okyay kamuoyuna yapmış olduğu ve tüm sosyal medya hesaplarında yayınlanan açıklamada müvekkilim Serhat Kantaş’ın Bensu Narlı’nın teyzesinin kocası olduğu, müvekkilimin Bensu’yu defalarca taciz ve tehdit ettiği, ayrıca müvekkilim hakkında başka kadınlarla ilgili cinsel istismar, taciz ve tehdit dosyalarının da bulunduğunu belirtmiştir.”
“HER TÜRLÜ HABER HAKKINDA YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIZ”
Avukat Gülen Bütüner açıklamasına şu şekilde devam etti, “Bu talihsiz ve yanlış haberin doğru olmadığını, bu durumun tüm basın organları tarafından düzeltilmesi gerektiği düşüncesiyle Serhat Kantaş’ın vekili olarak açıklamada bulunma gereği doğmuştur. Müvekkilim Serhat Kantaş, Bensu Narlı’nın teyzesinin kocası değildir. Bu durum soybağı ile de ortadadır. Müvekkilimin ne Bensu Narlı’ya ne de başka kişilere karşı taciz eylemleri bulunmamaktadır. Bununla ilgili olarakta mahkemede açılmış ya da şikayette bulunulmuş bir işlem yoktur. Uzun süre birlikte olduğu Bensu Narlı tarafından da müvekkilim hakkında herhangi bir adliyeye intikal etmiş ne bir şikayeti ne de bir uzaklaştırma talebi bulunmamaktadır. Müvekkilim Serhat’ın Bensu Karlı’ya karşı böyle bir eylemi söz konusu dahi değildir. Bu olayla ilgili olarak da müvekkilim tutuklanmış, olay yargıya intikal etmiştir. Kararı yargı verecektir. Bu tür haberlerin kamuoyunda bir algı oluşturmak ve kamuoyunu yanlış yönlendirmek amaçlı yapıldığını düşünmekteyiz. Bu tür çıkmış ve çıkacak olan asılsız sosyal medya hesaplarından yayınlanmış ve yayınlanacak her türlü haber hakkında yasal yollara başvuracağız.”

Bakmadan Geçme