Kadın Girişimcilerden Ziyaretler

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesindeki kadın girişimcilerden oluşan heyet, Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, aynı zamanda Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ın eşi Gönül Ertaş ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nadis Kısa'yı ziyaret etti

  • 309
Kadın Girişimcilerden Ziyaretler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşen ziyaretlere, Muğla Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleri Sevilay Akın Ünver ve Hilal Polat, TOBB Muğla Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, Fethiye Kadın Girişimciler Grubu üyeleri Aslıhan Deniz, Seyhan Özgür, Tuba Gök, Makbule Beler ve FTSO Genel Sekreteri Ezgi Tugay katıldı.

Kadın girişimciler heyeti ilk olarak Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, aynı zamanda Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın eşi Gönül Ertaş’ı makamında ziyaret etti. Fethiye Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necla Yıldız’ında eşlik ettiği ziyarette kadın girişimciler, 23 Mayıs’ta yapılan FTSO Kadın Üyeleri Tanışma Etkinliği’ne katılımları nedeniyle Ertaş’a teşekkür etti. Ziyarette kadınların çalışma hayatına katılımları, kadın girişimcilerin desteklenmesi ve girişimci kadınların teşvik edilmesi için yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyet daha sonra Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nadis Kısa’yı ziyaret etti. Görüşmede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET işbirliğiyle hayata geçirilmesi planlanan ‘İşimiz Temiz Projesi’ hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Turizm potansiyelinin yüksek olduğu Muğla, Antalya ve İzmir’de pilot olarak başlatılan projenin, toplumda farkındalık oluşturarak hizmet sektörüne dahil olan yeme-içme, konaklama ve ulaşım alanında faaliyet gösteren işletmelerin özel iletişim çalışmalarında öne çıkmalarına katkı sağlayacağı ifade edildi.
 

Bakmadan Geçme