Kaçar, 'Hedefimiz Süper Amatöre yükselmek'

Muğla 1. Amatör B Grubu'nda mücadele eden Günlükbaşıspor'un Başkanı Ali Kaçar, takımı ve lig hakkında değerlendirmede bulundu. Ligi 29 puanla 4. sırada tamamlayan Günlükbaşıspor, önümüzdeki sezonu şampiyon olarak tamamlayıp, Süper Amatöre çıkmayı hedefliyor.

  • 1600
Kaçar, 'Hedefimiz Süper Amatöre yükselmek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1978 yılında kurulmuş köklü bir kulüp olduklarını belirten Ali Kaçar, “Günlükbaşıspor kulübü yıllardır tek başına mücadele eden bir takımdır. Bugüne kadar hiç kimseye eyvallah etmedik, hep önümüze baktık. Amacımız hep şampiyon olmaktı, her maça galibiyet için çıktık. Fethiye’de amatör olarak alt takımlarda dahil olmak üzere 15’e yakın takım var. Gençlerimiz bu takımlarda futbol oynuyor. Futbolda rekabeti arttırmak ve Fethiye’yi sporda üst seviyelere taşımak tüm spor kulüplerinin ortak görevidir” dedi.
BAŞARISIZLIĞI HEP İÇİMİZDE ARADIK
GünlükbaşısporBaşkanı Ali Kaçar, “Her takım gibi bizde bazı şansızlıklar yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. 3-4 yıl önce şampiyon olacaktık ve şampiyonluğa çok yakındık ama olmadık. Yenildik ve kaybettik. Üzüldük fakat başarısızlığı başkalarında, başka takımlarda ve hakemlerde aramadık. Başarısızlığı hep içimizde aradık. Geçen sezon ise aynı şekilde maçlara galibiyet için çıktık ve şampiyonluk hedefinde mücadele ettik. Ne yazık ki; geçtiğimiz günlerde ligde lider durumunda iken şansını değerlendiremeyip, şampiyon olamayan bir takımın başkanı talihsiz bir açıklamada bulunmuş. Biz önce bu takımı yendik ve bunun neticesinde başka bir takım lider oldu. Öbür hafta lider olan takımla karşılaştık ve onu da yendik. Bu takım tekrar lider oldu. Bunlar son maçı değerlendiremediler. Berabere kalsalar playoff oynayacaklardı ama olmadı. Şimdi ise suçu bize veya başkalarına atıyorlar. Biz onlar yenildi veya şampiyon olamadı diye hiçbir zaman sevinmedik, aksine üzüldük. Futbolda önemli olan başarı ve istikrardır. Günlükbaşıspor olarak ligi başarılı bir şekilde tamamladık. Önümüzdeki sezon çıtayı yükselteceğiz ve kısmet olursa şampiyon olacağız. Hedefimiz Süper Amatöre çıkmaktır” diye konuştu. 


 

Kaçar, 'Hedefimiz Süper Amatöre yükselmek'
Kaçar, 'Hedefimiz Süper Amatöre yükselmek'
Kaçar, 'Hedefimiz Süper Amatöre yükselmek'

Bakmadan Geçme