Kaçak İçki, Silah ve Hırsız Maymunlar… !

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirlikleri tarafından bir haftada yapılan operasyonlarda ele geçirilen malzemelerin yanı sıra, operasyonlar kapsamında yakalanan 2 adet hırsız maymun ise şaşırttı. Muğla bölgesinde bir haftada binlerce litre el yapımı alkol ile kaçak içki ile çok sayıda ateşli silah, çek ve senet ile birlikte özellikle Hindistan ve Afganistan'da yemek hırsızlıklarıyla meşhur bir maymun türü olan 2 adette Rhesus cinsi maymun ele geçirildi.

  • 2351
Kaçak İçki, Silah ve Hırsız Maymunlar… !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliklerince tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen malzemeler arasında adeta yok yok.

Binlerce litre kaçak ve el yapımı içki yakalandı!

KOM tarafından bir haftada yapılan operasyonlarda ele geçirilen malzemelerin yanı sıra, operasyonlar kapsamında çok sayıda kaçak ve sahte içkiyle, silaha el konuldu. Öte yandan Marmaris’te bir şahsın, turistlere para karşılığı Rhesus cinsi maymun ile fotoğraf çektirdiğini gören emniyet güçleri, şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hırsız maymun olarak da bilinen Rhesus cinsi maymun ise Marmaris Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Operasyonlarda; 790 litre etil alkol,  186 litre sahte alkol,  25 litre el yapımı rakı, 40 litre el yapımı viski, 181 şişe gümrük kaçağı alkol, 10 adet boş içki şişesi, 234 paket gümrük kaçağı tütün,  3 adet senet, 2 adet çek, 1 adet balistik yelek, 2 adet tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet şarjör, 41 adet fişek yakalandı. 

Operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan şüpheliler tutuklandı.
 

Bakmadan Geçme