İzmir'deki Muğlalılar Derneğinde Karaöz yeniden başkan

İzmir ilinde yaşayan Muğlalıların 1985 yılında kurduğu, Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneğinin son genel kurulunda iş insanı Mehmet Karaöz, yeniden başkanlığa seçildi.

  • 2014
İzmir'deki Muğlalılar Derneğinde Karaöz yeniden başkan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir'deki Muğlalıları bir araya getirmek için 1985 yılında kurulan ve sırasıyla İsmail Hakkı Şakar, Alper Kaptan, Mehmet Oğuz, Yusuf Ziya Özçakır, Esat Karaöz ve Adil Can'ın görev yaptığı Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneğinde geçen dönem başkanlığa seçilen iş insanı Mehmet Karaöz, yeniden başkanlığa seçildi.
Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneğinin Balçova Agememnon kafede yapılan genel kurulunda divan başkanlığını Yunus Sait Eryılmaz yaparken, seçim pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşti.
Yeniden Başkanlığa seçilen Mehmet Karaöz’ün 11 kişilik yönetiminde ise daha önceki dönemlerde görev alan Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar’ın da yer aldığı görüldü. Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karaöz, “ Geçen dönem göreve seçildiğimizde farkımızı fark edeceksiniz demiştim, ancak tüm dünyanın Covid 19 belasıyla uğraşacağını herkes gibi bizde hesaba katamadık. Geçtiğimiz dönem her sektörde olduğu gibi dernek faaliyetlerinde pandemi nedeniyle istenilen düzeyde bir çalışma gerçekleştiremedik. Yeni dönemde pandeminin bitmesiyle daha aktif bir çalışma içine gireceğiz. Üyelerimizi birbiriyle kaynaştırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bizleri yeniden bu göreve layık gören, destek veren tüm genel kurul üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Genel kurul sonrası yeniden seçilen Mehmet Karaöz başkanlığındaki yönetim, ilk toplantısını da kongre salonunda gerçekleştirdi. Buna göre; Başkanlığa Mehmet Karaöz(İş insanı), Başkanvekilliğine Mustafa Acar(E. Emniyet Md), Başkan Yardımcılığına Cumhur Taşdelen(İş insanı), Hamiyet Boyacı(Sendikacı) ve Tijen Karamil(Avukat), Saymanlığa Özge Yılmaz(Mali Müşavir), Sekreterliğe Soner Uyar(E.Bankacı), üyeliklere de Enver Acar(E. Banka Müdürü), Koral Kıvrak(Emekli Thy Do&Ca Müdürü) Tuna Yılmaz(İş insanı) ile İbrahim Yıldırım(Emekli Polis Memuru) getirildi.

İzmir'deki Muğlalılar Derneğinde Karaöz yeniden başkan
İzmir'deki Muğlalılar Derneğinde Karaöz yeniden başkan

Bakmadan Geçme