İyi Partili Çoban'dan duayen siyasetçilere ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Doğru Yol Partisi'nden geçmiş yıllarda yöneticilik yapan milletvekili ve ilçe başkanlarını ziyarette bulundu ve partiye davet etti. Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Çoban, 'İlerleyen günlerde çok güzel sürprizlerimiz olacak' ifadelerini kullandı.

  • 872
İyi Partili Çoban'dan duayen siyasetçilere ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, beraberinde İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Keloğlu ile birlikte geçmiş yıllarda Demokrat Parti ve Doğru Yol Partisi’nde idarecilik yapan isimleri ziyaret etti. İlçe Başkanı Çoban, ziyaretinde ilk olarak Doğru Yol Partisi’nden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 20. dönem Milletvekilliği yapan Mustafa Dedeoğlu’nu ziyaret etti. 

İyi Partili Çoban daha sonra Demokrat Parti Fethiye eski İlçe Başkanlarından Mimar Mustafa Karabulut’u ziyaret etti. Oldukça samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde duayen siyasetçilerin tecrübelerinden de bilgi edinen İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ziyaret ettiği eski siyasetçileri İyi Parti çatısı altına davet etti. Gerçekleşen ziyaretler sonrası kısa değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Çoban, “İlçemiz Fethiye’yi geçmiş dönemlerde hem yerelde, hem de genel de yöneten siyasi büyüklerimizi bugün ziyaret etme fırsatı bulduk. Ziyaretlerimizde kendilerinin engin birikim ve tecrübelerinden de yararlandık. Siyasi büyüklerimizi İyi Parti’ye davet ederek, bizimle birlikte yürümelerini istedik. Sağ olsunlar onlarda bizleri hoşgörü ve memnuniyetle karşıladılar. Önümüzdeki günlerde çok güzel sürprizlerimiz olacak” dedi. 

Bakmadan Geçme