İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'na katılımlar devam ediyor. İlçe Başkanı Çoban, 'Üye kayıtlarımız ve partimize katılımlar devam ediyor. Erdek İlçe Başkan Yardımcımız Ayhan Kalemköy'ün üyeliğini Fethiye'ye taşıdık' dedi.

  • 1357
İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; ülke genelinde il ve ilçe teşkilatına katılımların arttığını vurgulayan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, üye sayılarının artması için çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Erdek İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Kalemköy, eşi ile birlikte Fethiye’ye yerleştiğini ve siyasi hayatına Fethiye’de devam edeceğini söyledi. 

Ayhan Kalemköy yaptığı açıklamada, “Siyasi hayatıma MHP’de başladım. İlçe başkanlığı ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. İyi Parti’nin kurulmasının ardından, partimize katıldık. Şu an Erdek’te ilçe başkan yardımcılığı yapıyorum. Eşim ile birlikte Fethiye’ye yerleştik. Siyasi hayatımı artık İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda sürdüreceğim. Başkanımızın yanında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.  

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban açıklamasında, “Üye kayıtlarımız ve partimize katılımlar devam ediyor. Erdek İlçe Başkan Yardımcımız Ayhan Kalemköy’ün üyeliğini Fethiye’ye taşıdık. Türkiye’nin 81 ili ve ilçelerinde yoğun bir şekilde üye kayıtları yapılıyor. Yoğun bölgelerde üye stantları açıp, üye sayımızı arttırmak için mücadele edeceğiz. Ayhan Kalemköy’ün tecrübelerine ihtiyacımız var. Siyasi anlamda bilgi ve birikimi olan herkesi partimize davet ediyoruz. Hep birlikte siyaset yapalım. İnşallah her şey güzel olacak” ifadelerini kullandı.  
 

Bakmadan Geçme