İYİ Parti Muğla başkan adayı kim?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dijital platform üzerinden katıldığı bir programda, yaklaşan yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını belirtti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak Ümit Özlale'nin açıklanmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının kim olacağı büyük merak konusu oldu.

  • 2346
İYİ Parti Muğla başkan adayı kim?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlere sayılı günler kala, parti liderleri seçim stratejilerine yönelik değerlendirmelerde bulunuyorlar. 81 ilde aday çıkaracaklarının altını çizen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, önümüzdeki günlerde diğer büyükşehir belediye başkanlarının isimlerini de kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

Program esnasında kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Genel Başkan Akşener, “İzmir’de CHP ceketini assa seçilir diye bir kanaat var. Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor. Aday olduğunu dile getirdi. 81 ilde aday çıkaracağız. Ama küçücük ilçelerde öyle şeyler olur ki teşkilatlar kendi aralarında işbirliği yapıyorlar. Onlar yapılabilir. Biz bu partiyi CHP’nin adaylarını seçtirmek için kurmadık. Biz bundan sonra bu ittifak sistemi içinde yer almamaya kararlıyız. Arkadaşlarımız diyor ki biz her yerde ayrı gireceğiz. İstanbul ve Ankara da dahil. Ben de katılıyorum buna.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Ümit Özlale ile çalışıyoruz. Kendisi de aday olduğunu biliyor” şeklinde ifadeler kullandı.
 

Bakmadan Geçme