İYİ PARTİ FETHİYE'DE DERT DİNLEDİ

İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ Fethiye'de İlçe Teşkilatını ziyaret edip, esnaf ve üreticilerin dert ve dileklerini dinledi. Cuma günleri kurulan üretici pazarında hemen hemen her esnaf ile sohbet eden Şekerdağ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamını getirdiğini söyledi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, ' Pazarcı esnafı çok dertli. Üreticiler, vatandaşlar için de şu ana kadar 'ben rahatım' diyeni görmedim. Vatandaşın 2023'ü bekleme tahammülü yok, vatandaş erken seçim beklentisinde' dedi.

  • 1301
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ PARTİ FETHİYE'DE DERT DİNLEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, partisinin ilçe binasını ziyaret etti. İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetim kurulu üyeleri ile Fethiye’de esnaf ziyaretlerine çıktı. Beraberinde İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, İl Başkan Yardımcısı Yunus Önder ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaflara ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Şekerdağ ve beraberindekiler Fethiye’de Cuma günü kurulan üretici pazarını da ziyaret etti. Pazarda üreticiler ve vatandaşlar ile sohbet eden Şekerdağ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını getirdiğini söyledi. Üreticiler hayat pahalılığı, zirai gübre ve ilaç zamlarının çiftçiliği bitirdiğini ifade ettiler. Bir memur emeklisinin pazarda ürettiği sebze ve meyve satarak ayakta durduğunu söylemesi üzerine Şekerdağ, “İYİ Parti iktidara gelecek, ekonomiyi düzeltecek. Hep beraber birlikte olursak bu iktidarı başımızdan göndeririz” ifadelerini kullandı.
RAHATIM DİYEN YOK
 Gazetecilere açıklamada bulunan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, "Pazarcı esnafı çok dertli, şu yürüdüğümüz yerde ne yazık ki emekli olmuş devlet memuru insanlar bile pazarcılık yapıyor geçinemediği için. Memur emeklisi dertli, esnaf emeklisi dertli, işçi emeklisi dertli yürümüyor... Yukarıdaki birilerinin 5 müteahhidi beslemek için 83 milyon kişi çalışıyor. Yazıktır, günahtır artık dur dememiz lazım. Muğla'daki, Fethiye'deki bütün hemşerilerime sesleniyorum, çıkış yolumuz var biz güçlü bir milletiz, hep beraber olursak her sorunu çözebilir güçteyiz. Genel şikayetler geçinememekle alakalı, çiftçiler ile görüştüğümüz zaman 'ben çarkı döndüremiyorum' diyor, bankadan aldığı kredileri ödeyememiş tarlasını satmış, kredi ve faizlerini ödemiş 'şimdi ben ne yapacağım' diyor. Hayvancılıkta sütün fiyatı artmıyor ama yemlerin fiyatı sürekli artıyor... yani şu an'a kadar ben rahatım diyen yok" şeklinde konuştu. 
ERKEN SEÇİM ŞART
İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ,"Tükenmiş vatandaşlar, nasıl 2023'ü bulabileceğiz? Kesinlikle erken seçim şart. Yönetilemiyoruz, yönetebilecek kişilerin de seçilebilmesi için erken seçim bence şart" diye konuştu.  
18 YILDIR HÜKÜMDARLIK
İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, "Çok zor durumdayız. Pazarın girişinden itibaren konuştuğumuz çiftçi, üretici, pazarcı hep bir hayat pahalılığından bahsediyor. İnsanlar artık o kadar zor duruma düşmüş ki, 'banka borçlarından 10 yıldır kurtulamıyorum, babamdan kalan yeri satarak ayakta duruyorum' diyor. Bizim çiftçimiz ne yapacak? Bu insanlar sahipsiz mi? Neden arkadaşlar son model arabalara biniyorlar, satılık medya ile hayatı güllük gülistanlık gösteriyorlar insinler sokağa çıksınlar. Yıllardır, 18 yıldır bu hükümdarlık sürüyor. Nerede bu arkadaşlar niye kimseye fayda sağlamıyorlar. Bu insanlar Türk yurdunda neden sahipsiz bırakılıyor?  Görüştüğümüz her Türk vatandaş gururu olduğu için 'çok şükür' diyor ama dokunsak ağlayacak insanlar var. Bu insanların çocukları var, hayalleri, umutları var. Artık insanlar hayal kurmakta zorlanıyor. Düştüğümüz bu durum, çok acı bir durum. Bu konuyla ilgili hükümetin sunduğu somut bir öngörü de yok. Bu insanlar kaderine bırakılmış. Vatandaş sarayda oturacak, 5 tane müteahhidini besleyeceğiz, vergi indirimi yapacağız! Bu vatandaş getirmesini de bilir, götürmesini de bilir. Hükümet vatandaşına sahip çıksın” dedi. 
EKONOMİ BÖYLE DÜZELMEZ
İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, "İstanbul'da yaşları 50 ila 60 arasında 4 kardeş siyanür ile intihar etti. Türk yurdunda intiharlar olurdu, intihar nedir? İnsanın yaşam ile savaşında 'ben vazgeçtim, kaybettim' der. Bugün Antalya'ya gidiyoruz, bir baba siyanür içiyor daha sonra eşi ile çocuğuna içiriyor 'ben devletime güvenmiyorum, çocuğuma ben bakamadım benimle beraber gelsin' diyor. Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durum çok travmatik bir yön aldı.  Türk yurdunda intiharlar yaşanıyordu. Gidin başka bir yerlere fakirliği yüzünden, iffeti ve izzeti çiğnenen kadınların yurdu haline geldi Türk yurdu. Ne diyorlar? 'Güvene dayalı ekonomi paketi'...  Ülkenin bakanı 'maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz?' diyor. Yapılan bütün projeler, otobanlar, her şey dolar endeksli. Dolar 10 kuruş arttığında borcumuz 14 milyar artıyor. Bizim önceliğimiz demokrasi, hukukun üstünlüğü... Bunlar düzelmedikten sonra ekonomi hiçbir şekilde düzelmez" diye konuştu. 
 

İYİ PARTİ FETHİYE'DE DERT DİNLEDİ
İYİ PARTİ FETHİYE'DE DERT DİNLEDİ
İYİ PARTİ FETHİYE'DE DERT DİNLEDİ
İYİ PARTİ FETHİYE'DE DERT DİNLEDİ
İYİ PARTİ FETHİYE'DE DERT DİNLEDİ

Bakmadan Geçme