• Haberler
  • Spor
  • İsmet Taşdemir Bodrum FK'nin maçlarını nerede oynayacağını açıkladı

İsmet Taşdemir Bodrum FK'nin maçlarını nerede oynayacağını açıkladı

Trendyol 1.Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u 3-1 yenerek Süper Lig biletini alan Bodrum FK'de teknik direktör İsmet Taşdemir, ev sahipliği yapacakları maçları nerede oynayacaklarını açıkladı.

  • 1884
İsmet Taşdemir Bodrum FK'nin maçlarını nerede oynayacağını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bodrum FK’nin Trendyol 1.Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek Süper Lig’e çıkmasının ardından ev sahipliği yapacağı maçları nerde oynayacağı merak konusu oldu. Bodrum FK’nin 1.Lig’de iç saha maçlarını oynadığı Bodrum İlçe Stadyumu’nun şuan TFF talimatlarına göre ‘aydınlatma sisteminin’ yetersiz olmasından ötürü kafalarda soru işareti oluştu. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun stadyım aydınlatmalarına dair talimatında "Stadyumlarda Stadyum ve Güvenlik Komitesi Talimatı’na uygun aydınlatma sistemi ve elektrik kesintisi veya arıza halinde devreye girerek aydınlatmanın tam kapasite ile çalışmasını sağlayacak bir jeneratörün çalışır durumda bulundurulması zorunludur. Müsabakanın başlama saatinden seyircilerin stadyumu terk ettiği ana kadar saha aydınlatmasının yarısının jeneratör sisteminden, yarısının ise şehir elektrik şebekesinden sağlanması zorunludur." ifadeleri yer alıyor. 

“Maçlarımızı Bodrum'da oynayacağız”
Bugün TRT Spor’da yayınlanan Hedef Süper Lig programına konuk olan Bodrum FK teknik direktörü İsmet Taşdemir, Bodrum taraftarının yüreğine su serpen açıklamayı yaptı. Konuk olduğu programda konuşan Taşdemir "Maçlarımızı bir aksilik olmazsa Bodrum'da oynayacağız. Stadın eksikleri var, biliyoruz. 2.5 ay kadar bir vaktimiz var” ifadelerini kullandı.

“2-3 maç gecikebilir”
İsmet Taşdemir açıklamasının devamında “Başkanımız Fikret Öztürk sahamızı yetiştirmek için Bodrum Belediye Başkanımız ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte çalışıyorlar. 2-3 hafta gecikebiliriz tam bilemiyorum ama biz burda oynamak istiyoruz. Çalışmalar yapılacak. Neticeyi göreceğiz” ifadelerine yer verdi.


 

Bakmadan Geçme