İşletmeler Nasıl Ayakta Kalır?

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerinin kurumsal ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği ücretsiz eğitimler 2020 yılında da devam ediyor.  2020 yılının ilk eğitiminde 'İşletmeler Nasıl Ayakta Kalır' semineri gerçekleştirildi.

  • 568
İşletmeler Nasıl Ayakta Kalır?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO Hizmet Binası Likya Eğitim Salonu’nda 15 Ocak Çarşamba günü düzenlenen “İşletmeler Nasıl Ayakta Kalır” seminerine Oda üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi ve TOBB Muğla Odaları Akademik Danışmanı Doç. Dr. Serkan Dirlik tarafından verilen seminerde “işletme yönetim disiplini, çevre faktörünün işletmeler üzerine etkileri, işletme yapısı ve koşulların uyumu, kaynak bulma problemi, kurumsal çevre ve meşruiyet kazanma konuları detaylı olarak işlendi. 
İnteraktif olan ve katılımcıların sorularının örnek anlatımlarla yanıtladığı seminerde Doç. Dr. Serkan Dirlik, ayrıca işletmelerde büyük çaplı değişimlerin etkileri ile işletme maliyetlerini azaltma konularında bilgiler verdi. 
 

Bakmadan Geçme