• Haberler
  • Ekonomi
  • İslam Memiş'ten Sanal Altın Uyarısı! 'Bu İşe Girmeyin, Zarar Edersiniz'

İslam Memiş'ten Sanal Altın Uyarısı! 'Bu İşe Girmeyin, Zarar Edersiniz'

Altın ve döviz piyasalarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılara önemli uyarılar gelmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, özellikle sanal altın yatırımı yapanları uyardı ve fiziki altın ile sanal altın arasındaki farklara dikkat çekti.

  • 304
İslam Memiş'ten Sanal Altın Uyarısı!  'Bu İşe Girmeyin, Zarar Edersiniz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İslam Memiş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sanal altını fiziki altına çevirmek isteyenler dikkat etmeli. Bankalar arasında 1.000 dolarlık farklar söz konusu olabilir. Bu durum, ciddi zararlar doğurabilir," diyerek yatırımcıları uyardı. Şu anda serbest piyasalarda altın fiyatlarının 81.160-81.360 dolar aralığında seyrettiğini belirten Memiş, karar alırken bu verilerin göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.

Memiş ayrıca, yatırımcılara genel bir tavsiye olarak, "Bol nakit tutun, gereksiz harcamalardan kaçının, eski araçlar ve evler tercih edin. Alım gücünün azaldığı bu dönemde, paranızın değerini bilmek büyük önem taşıyor," ifadelerini kullandı. Memiş, 2030 yılına kadar sürecek olan bu belirsizlik döneminde, yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
 

Bakmadan Geçme