• Haberler
  • Ekonomi
  • İslam Memiş'ten Kritik uyarı: Altını Olanlar Dikkat

İslam Memiş'ten Kritik uyarı: Altını Olanlar Dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara dikkat dedi. Altını, doları olanlar yatırım yapanlar için Memiş'ten uyarı üstüne uyarı geldi.

  • 1426
İslam Memiş'ten Kritik uyarı: Altını Olanlar Dikkat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Piyasalardaki iniş çıkışlar, dalgalanmalar yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dolar ve borsa yatırımı yapan vatandaşlar için kriz ayı uyarısında bulundu. Aralık kritik olacak dedi.

İslam Memiş Aralık Ayına Dikkat Dedi 
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yatırımcıları uyardı. Yaptığı açıklamaların ve değerlendirmelerin yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan  Ekonomist, 11 günlük bir operasyon süreci olduğuna dikkat çekti. “Ekonomik verilere göre Ons altının 2470 dolara kadar geriledi. Alımlarda, borsa ve Kripto para tarafında da durumun aynı”dedi.
Aralık ayı için ise kriz uyarısı yapan İslam Memiş :“Yılın son çeyreği, bizim çok sevdiğimiz atmosfer oluştu. Piyasalar artık daha çok çatışma alanı olacak. Önümüzde önemli olan süreç 18 Eylül Fed faiz kararı. Faiz indirme ihtimali var, sert dalgalanmalar olacaktır. ABD’de kasımda seçim var. Belirsizlik devam ediyor. Bu seçimleri atlatmak lazım. Kusursuz fırtınada şubat ayına kadar gardınızı almanız gerekiyor. Küresel tufan tüm gelişmekte olan ülkeleri etkileyecek. Uzun vadeli yatırımcı olmamız gerekiyor bunun için. Aralık ayı fırtınasına karşı hazırlık yapmamız lazım. Mortgage kriziyle ilgili aralık ayında bir beklentim var. Büyük şirketler dikkat etmeli.”ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme