İslam Memiş, 'Gram altında fırsat gitti gidiyor'

Altın ve para piyasaları takip edilmeye devam ederken altında alım fırsatı takip edilemeye devam ederken İslam Memiş'ten önemli bir değerlendirmede bulundu.

  • 272
İslam Memiş, 'Gram altında fırsat gitti gidiyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın piyasasında yaşanan dalgalanmalar gündemde yer alıyor. Altın fiyatları takip edilirken alım fırsatlarını kaçırmak istemeyen yatırımcı adayları da araştırmalarına devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önemli bir değerlendirmeye imza attı.
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın yatırımı için, "Son tren geldi, yolculuk başlasın!" uyarısı yaparken bir de tarih verdi. Memiş, altın fiyatlarını ve alım fırsatı ile ilgili merak edilenleri değerlendirerek tarih açıklaması ile yatırımcıları uyardı.

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTIN İÇİN 'SON TREN' UYARISI
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, para piyasalarını değerlendirerek başladığı açıklamasında gram altın yatırımcısına ons altını takip etmeleri yönünde uyarıları olduğunu hatırlattı. ''Gram altın 2485 lirada. Tekrar 2500 altına sarktı. Alır mıyım? Ben alırım. Aşağıda da 2470 lira gibi bir alanı var ama ben kendimi riske atmam.'' dedi.
Bu çerçevede açıklamasına devam eden Memiş, ''Yılsonuna kadar sessizce bekleyen bir yatırımcı olurum ben pozisyon kapatıp. Dünyanın farklı ülkelerinden haber akışları geliyor riske dair, kendimi güvende hissetmek için buradan pozisyonumu kapatırdım.'' ifadelerini kullandı.
Bunun yanı sıra Memiş, borsada aşağı yönlü hareketlerin devam ettiğine dikkati çekti. Dolar / TL kurunun 32.85 kuruş olduğundan bahseden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, ''Dolar uluslararası piyasalarda değerleniyor. Dolar endeksi 105.65 dolarda. Değer artışı sürüyor. Yukarıda 105.85 dolar direnci var. Endekste bir satış bekliyorum. Dikkat edin.'' dedi. Dolar güçlü olduğu için Euro / TL kurunun da 35 lira altına sarkmadığını belirten Memiş, yükselişin devam edeceğini tahmin ettiğini belirtti.
 

Bakmadan Geçme