İslam Memiş altın için rakam verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten piyasalara ilişkin açıklama geldi. Memiş, kendi YouTube kanalından uyardı. Peki, İslam Memiş ne dedi? İşte İslam Memiş'in açıklamaları…

  • 313
İslam Memiş altın için rakam verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’deki yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden biri olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde altın ve dolara ilişkin konuşmuş, bu hafta beklenecek bantları açıklamıştı. Hafta devam ederken kendi YouTube kanalından konuşan İslam Memiş, “Beklediğimiz düşüşler başladı ancak devam edecek mi? Bu hafta sonuna kadar bir şeye karar vermemiz lazım. Bu hafta ajandamızda yazan her şey uydu. Şaşırtan bir şey yok” diyerek, uyarılarını peş peşe gerçekleştirdi. Peki İslam Memiş ne dedi? İşte İslam Memiş’in o açıklamaları…

İslam Memiş altın için rakam verdi

“BİR HAFTA İÇİNDE OLABİLİR DİYORUM”

Gündeminde ilk olarak dolar kuru olan İslam Memiş, “Dolar TL kuru 34.04'te. Yine dolar kurundaki yorumlarımda dikkat edin, atak olabilir dedim. 35 lirayı belki bir anda görebiliriz. Böyle bir manipülasyon fiyatlaması olabilir. Bu şoklara karşı hazır olmakta fayda var. Bunun nedenlerini açıklayacağım. Düşüncemi paylaşıyorum ben sadece” diyerek önemli uyarılarını peş peşe gerçekleştirdi. İslam Memiş’in açıklamalarının devamında ise şu ifadeler yer aldı:

“O ataklar gerçekleşirse o zaman neden bunu beklediğimi açıkça söyleyeceğim. Gerçekleşmediği için böyle bir hamle görmediğimiz için söylemeyeceğim. Bir hafta içinde olabilir diyorum ama.”

İslam Memiş altın için rakam verdi

“ONS ALTINDA KADEMELİ OLARAK ALIM YAPILABİLİR”

Gündeminde ons altın da yer alan İslam Memiş, “Fed Başkanı Powell'ın açıklamasıyla 2532 dolara kadar yükselen ons altın, 2505 dolarlarda ancak dün gün içinde 2493 dolara kadar geriledi. 2500 doların altını test etti. 2500 dolar altında, ons altında kademeli olarak alım yapılabilir” önerisinde bulundu. Kademeli alıma ilişkin detay da veren İslam Memiş, şunları söyledi:

“3 hamlede mesela 2500 altından alınabilir dolar ile ons altın. Ancak bu alım işini bu hafta sonuna kadar bitirmek gerekiyor, kaygılarım var. Takip ettiğimiz bant aralığını şeffaf şekilde beklemeye devam ediyoruz. 2530 dolar test edildi ama 2470 dolar test edilmedi.”

İslam Memiş altın için rakam verdi

“BU HAFTA SONUNA KADAR ALIMLARI BİTİRMELİ”

Son olarak gram altın yatırımcısına dönük açıklamalar yapan İslam Memiş, “Gram altın yatırımcısına uyarımız şuydu. Ons altını takip edin. Gram altında 2832 lira görülmüştü. 2800 – 2810 lira seviyesinde gram altın. Gram altın fiziki tarafta 2798'e kadar geriledi dün. 2780 lira güçlü bir destek seviyesi. 2800 altında iki hamle yapmalıyız gram altında da. Bu hafta sonuna kadar almak isteyenler yine alımlarını bitirmeli” dedi.

Bakmadan Geçme