• Haberler
  • Ekonomi
  • İslam Memiş açıkladı: Gram altın bu tarihte uçacak!

İslam Memiş açıkladı: Gram altın bu tarihte uçacak!

Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken altın piyasasında yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 

  • 317
İslam Memiş açıkladı: Gram altın bu tarihte uçacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın piyasasına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarıyla ilgili açıklamasında Memiş rekor tarihi verdi. Türkiye 'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken altın piyasasında yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 

Gram altın için Temmuz ayına işaret eden Memiş, “Son uyarım” diyerek hem gram altında hem ons altında hedef fiyatları verdi. İslam Memiş, “Temmuz itibarıyla alım fırsatı vermeden her ay yeni rekor kırarak yükseliş trendinde bir altın piyasası izleyeceğiz” dedi.

Altın piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden birisi de İslam Memiş olurken Memiş, açıklamasında şunları dile getirdi;
Özellikle altın yatırımcılarını son iki aydır Temmuz ayına hazırlıyorum. Bütün videolarımda da Temmuz ayı itibarıyla yükselişlerin başlayacağına dair ciddi uyarılarım var. Bu uyarılarım halen geçerli. Temmuz ayı itibarıyla alım fırsatı vermeden her ay yeni bir rekor kırarak yükseliş trendinde olan bir altın piyasası izleyeceğiz.

Ons altın tarafında 2600 dolar, gram altında ise 2700 TL ilk hedef seviyemizdir. Yılsonunda ons tarafından 3 bin dolar hedef, gram altında 3 bin, 3 bin 500 TL aralığını hedef olarak beklemeye devam ediyoruz. Bundan sonra altın yolculuğu başlıyor. Bu son uyarımdır. Temmuzda altında yükseliş yolculuğu başlıyor.

Gram altın fiyatı
Alış: 2.459,62
Satış: 2.459,95
Altın/Ons fiyatı
Alış: 2.319,84
Satış: 2.320,22
Çeyrek altın fiyatı
Alış: 4.027,00
Satış: 4.087,00
Cumhuriyet altını
Alış: 16.108
Satış: 16.282

Bakmadan Geçme