İŞ İNSANI İDER'DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK

İş İnsanı Etem İder, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne çeşitli yardımlarda bulundu.

  • 1208
İŞ İNSANI İDER'DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İder Mobilya Sahibi İş İnsanı Etem İder, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bilgisayar yardımında bulundu. Aynı zamanda İder, ilerleyen zamanlara derneğin mobilyalarını yenileyeceği hakkında konuşma yaptı.
KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal yaptığı konuşmasında, ‘’Bugün burada Fethiye’nin değerli iş adamlarından Etem Bey, derneğimize gelip ihtiyaçlarını sordu. İkinci Başkan Metin Bey ise laptop ihtiyacının olduğunu söylemiş. Ertesi gün Etem Bey laptopu alıp geldi ve şehit, gazilerin her zaman yanında olduğunu söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
DERNEK BÜYÜDÜĞÜ ZAMAN YENİ MOBİLYALAR TEMİN EDİLECEK
Konuşmasına devam eden Ünal,’’ İlerde derneğimiz büyüyecek. Etem Bey mobilyacıdır. Derneğimiz büyüdüğü zaman mobilyaları da temin edeceğini söyledi. Bundan dolayı da çok memnun olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Değerli Etem Bey’e derneğimizin manevi değeri yüksek olan bu plaketi, Fethiye’de yaşanan şehit aileleri ve gaziler adına taktim ediyorum’’ dedi.
İŞ İNSANI İDER'DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEKİŞ İNSANI İDER'DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEKİŞ İNSANI İDER'DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK

Bakmadan Geçme