İŞ BANKASI'NDAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Türkiye İş Bankası'nın 2007-2008 eğitim öğretim yılı sonunda başlattığı ve ülkemizde bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük kitap kampanyalarından biri olan 'Karneni Göster Kitabını Al' kampanyasının bu yıl 12'ncisi gerçekleştirildi. Fethiye'de karnelerini alan öğrenciler bankanın 3621 Fethiye Şubesine giderek Anna Sewell'in Siyah İnci kitabını aldılar.

  • 925
İŞ BANKASI'NDAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İş Bankası, Türkiye’de kitap okuyan çocuk sayısının artırılması, kitap okuyan çocukların nitelikli kitaplarla buluşturulması, öğrenciler arasında fırsat eşitliği sağlanması gibi amaçlarla düzenlediği kampanyaya bu yıl da devam ediyor. Kampanya kapsamında karnesini Türkiye İş Bankası şubelerine getirerek gösteren çocuklara kitap hediye ediliyor. 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında 12. defa düzenlenen kampanya kapsamında karnelerini alan öğrenciler Fethiye’de de İş Bankası şubelerine koştular.

İş Bankasının 3621 Fethiye Şubesine giden onlarca çocuk bankanın personeline karnelerini gösterdi. Öğrencilerin heyecanla kitap almaya geldiğini gören banka personeli, derslerindeki başarılardan dolayı öğrencileri tebrik edip, Anna Sewell’in Siyah İnci kitabını armağan ettiler. Kitaplarını alan öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrenciler İŞ Bankasına teşekkür ederek, “İyi ki İş Bankası var, teşekkürler İş Bankası teşekkürler Atatürk” dediler.

 

Bakmadan Geçme