İŞ BANKASI İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye İş Bankası İş Başvurusu...

  • 843
İŞ BANKASI İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye İş Bankasının işe alım ile bilgileri şu şekildedir..

Alım Yapılan Pozisyonlar ve İşe Alım Süreçleri

İşe Alım Süreçleri

Bankamızda göreve başlayacak çalışanlar, işe alım aşamasında her pozisyon özelinde farklı değerlendirme araçlarına tabi tutulmaktadır. İşe alımda kullanılan tüm araçlar uluslararası standartlarda olup yetkili kurumlarca geçerlilik ve güvenilirlikleri kanıtlanmıştır.

 

Mesleki Bilgi Testi: Adaylarımızı mesleki bilgi alanında ölçmek için online ya da offline sınav uygulanır.

 

Genel Yetenek Testi: Adaylarımızı sayısal-sözel yetenek vb. konularda ölçmek için online ya da offline genel yetenek testi uygulanır.

 

Türkçe Yeterlilik Sınavı: Adaylarımızın dil bilgisi, kompozisyon yazma ve yazılı ifade yetkinliklerini ölçebilmek için uygulanır.

 

Değerlendirme Merkezi Uygulamaları: Adayların güçlü ve gelişime açık yönlerinin tarafsız şekilde saptamak için kullanılır. Bu uygulamalar adayların performansını yapılandırılmış iş simülasyonlarıyla gözlemleme olanağı sağlar ve adayın görevinde nasıl performans göstereceği konusunda bilgi verir. 

 

Yetkinlik Bazlı Mülakatlar: Yetkinlik bazlı mülakatlar, yapılandırılmış mülakatlar olup, adayın geçmişte yaptığı işler, gösterdiği davranışlar, aldığı sorumluluklar vb. kanıtlardan yola çıkarak, gelecekteki performansının değerlendirilmesini sağlar.

  

Panel Mülakatlar: Teknik mülakat veya klasik mülakat şeklinde gerçekleşen, en az iki kişinin katıldığı ve Bankamızda çalışmak için aranan temel yetkinliklerin sorgulandığı mülakat türüdür.

  

Mesleki Kişilik Envanterleri: Adayların kendi yetkinliklerini nasıl değerlendirdiklerini, davranış ve eğilimleri ile ilgili soruları yanıtlayarak aktardıkları değerlendirme aracıdır.

 

Yabancı Dil Belgesi: Yabancı dil belgesi gerektiren pozisyonlarda, adaylarımızın aşağıdaki yabancı dil belgelerinden birini ibraz etmeleri gerekmektedir.

SİZDE BAŞVURU YAPMAK CV DOLDURMAK İSTERSENİZ AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

https://cv.isbank.com.tr/

 

Bakmadan Geçme