İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Fethiye Kent Konseyi, İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

  • 629
İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ekim 2019 tarihli Genel Kurul kararı ile kurulmasına karar verilen İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubunun ilk toplantısına,Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden temsilcisi ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yerel halktan konuya ilgi duyanlar katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan, FethiyeKent Konseyi Yönergesinde yer alan Çalışma Gruplarının yapısı ve işleyişi ile ilgili konularda bilgi verdi. Çalışma Grubunun kolaylaştırıcısı ve Fethiye Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Birol Keski ise İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu’nun kuruluş amacı ve çalışma alanları konusundaki önerilerini katılımcılarla paylaştı.

Toplantı sonrası ilgili çalışma grubunda görev almak isteyen katılımcılar, Genel Kurul Üyelik Formunu doldurarak kayıt işlemlerini yaptılar. Yeni katılımlara açık olduğu bildirilen Çalışma Grubunun Seçimli Genel Kurulunun 28 Kasım 2019 tarihinde saat 14:00 da Fethiye Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilmesine karar verildiği belirtildi.

Bakmadan Geçme