İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu Toplantı Gerçekleştirdi

Fethiye Kent Konseyi, İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu, Genel Kurul Kararı ile belirlenmiş olağan toplantısı 12 Aralık'ta Fethiye Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 

  • 1031
İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu Toplantı Gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya,  Fethiye Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan,  Fethiye Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu’nun kolaylaştırıcısı Birol Keski, çalışma grubun temsilcileri ve yürütme kurulu üyeleri Levent Sarı, Bilal Olgun, Ahmet Özden, Pelin Erdoğan, Ayçağ Uçak, Nesrin Kaya, İlker Erdağ Aytar ve katılımcı olarak Selçuk Güneşoğlu katıldı.
Fethiye Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan yaptığı açılış konuşmasının ardından, toplantı gündemi hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantıda grubun hızlı bir şekilde yapılanarak faaliyet konularına ilişkin çalışmalara başlaması gerektiği görüşüldü.Gerçekleştirilen kapalı oylama sonucunda Kent Konseyi çalışma grubunun ilk 8 aylık dönem temsilciliğine Yüksek Mimar Ahmet Özden seçildi. Çalışma grubunun yönergelerinin hazırlanması, görev dağılımlarının yapılması gibi konuların görüşüldüğü toplantıda, çalışmaları devam eden Fethiye Körfez Kirliliği Geçici Çalışma Grubunun faaliyetlerine de katkıda bulunma kararı alınmış, çalışma grubunun yönerge taslağının hazırlanması ve çalışma programı taslağının hazırlanması gibi konularda görev dağılımları yapıldı. 
Bir sonraki toplantının 26 Aralık 2019 tarihinde yapılmasına karar verildi. 
 

Bakmadan Geçme