İNGİLİZ CAROL,

İngiltere hükümetinin Türkiye'ye seyahat edecek vatandaşları için dönüşte 14 günlük karantina zorunluluğu getirmesi, Türkiye'deki turizmciler kadar tatil yapan İngilizler'i de üzdü. İngiltere'den Ölüdeniz'e tatile gelen Carol Swain, 'Ölüdeniz, İngiltere'den çok daha güvenli bir kent. Boris Johnson, Ölüdeniz'e gelsin, ne kadar güvenli görsün' ifadelerini kullandı.

  • 1873
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İNGİLİZ CAROL,
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Johnson, Ölüdeniz'e gelsin, ne kadar güvenli görsün" ifadelerini kullandı.
İngiltere hükümetinin Türkiye'ye seyahat edecek vatandaşlara 3 Ekim'den itibaren kısıtlama getirmesi, Ölüdeniz'de tatil yapan İngiliz turistleri de şok etti. Turistler, pandemi önlemlerinin Türkiye'de harika olduğunu belirtip "burası İngiltere'den çok daha güvenli bir yer. Boris gelsin, ne kadar güvenli görsün" diye konuştular.
Yıllardır Ölüdeniz'e tatile gelen Carol Swain, "Fethiye’yi çok seviyorum, buraya birçok kez geldim evliliğimi de burada yaptım. Burası İngiltere’den çok daha güvenli bir yer. İngiltere’de bir alışveriş mağazasında çalışıyorum. Buradaki önlemler İngiltere’ye göre çok daha düzenli. Tatile 14 günlüğüne geldim, Salı günü döneceğim ve beni 2 haftalık karantina süreci bekliyor. Bunun için çok üzgünüm. Boris Johnson’ın Fethiye’ye gelerek, Ölüdeniz’in ne kadar güvenli olduğunu görmesini isterdim. Eve gidip 14 gün karantina da kalacağım. Bu süreçte çalışamayacağım için para kazanamayacağım. Sokağa çıkamayacağım için benim için alışveriş yapacak kişiler bulmam gerekiyor" diye konuştu.

Bakmadan Geçme