İnci Taneleri Göcek'te İzleyici Rekorları Kırdı

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Nehir'in Arcan'ların ailesine kardeşi Cihan'ı kuzeni olarak tanıtması izleyicilerin dikkatini çekti. 

  • 58
İnci Taneleri Göcek'te İzleyici Rekorları Kırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Azem, Dilber, Zerre ve Yıldız’ı saklamak için Göcek’ e gitmeye karar verdiler. Kasım ve Nergis’i otele bırakan Azem; diğerlerinin kimlik sıkıntısından dolayı Göcek’te başka bir yerde kalmak için yola koyuldu. Azem’in ilk durağı Dalaman Açık Cezaevi oldu. Azem mahkum arkadaşından kalacak yer konusunda yardım istedi. Diğer taraftan Cihan da Aleyna ve Necmi ile Göcek’e doğru yola çıkarken otoparktakilere bir süre ortalıkta olmamalarını tembih etti. Otele vardıklarında Nehir aile sırrını nişanlısı ve arkadaşı dışında kimse bilmediği için kardeşi Cihan’ı kuzeni, Kasım ve Nergis’i de amcası ve yengesi olarak Arcan’ın ailesine tanıtmak zorunda kaldı. Cihan, Arcan’ın kız kardeşi Semi’den çok etkilendi. Ancak Arcan, Cihan’ın kız kardeşine olan yaklaşımından rahatsız olunca onu bu konuda sert bir dille uyardı.

Final Sahnesi Ekrana Kilitledi

İnci Taneleri final sahnesinde Reyyaz, Cihan’ın arkadaşı Doğan’ı kaçırttı. Reyyaz, darp ettiği Doğan’dan Cihan’ın yerini söylemesini istedi. Doğan, Cihan’ların yerini söylemeyince Reyyaz onu öldürttü. Suat, Doğan’ın Reyyaz’ın elinde olduğunu anlayınca hemen Cihan’ı arayıp durumu anlattı. Diğer taraftan Azem, yemek yedikleri restoranda Piraye ile karşılaşmalarına istinaden Ayça’nın ısrarıyla tekneye davet edildi. Azem, Ayça’nın üzülmemesi için tekneye gitmeye karar verirken Dilber, Yıldız ve Zerre’de onunla birlikte gelmek istedi. Tam o sırada Azem’e İzzet’ten telefon geldi. İzzet; Yorgancının adamları (Tefeciler) Dilber ve Yıldız’ın otelde ne kadar eşyası varsa her şeyi alıp gittiklerini söyledi. Cihan öldürülen arkadaşı Doğan için Reyyaz’a nasıl bir cephe alacak? Dilber ve Yıldız eşyalarının alındığını öğrenince ne yapacak? Azem kızının düğününe katılacak mı? Tüm bu soruların cevabı dizinin yeni bölümde cevap bulacak.

Bakmadan Geçme