İmamoğlu'ndan Arslanca'ya tam destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca'yı makamında misafir etti. Sohbet havasında geçen ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazife Figen Karahan da yer aldı. 

  • 1262
İmamoğlu'ndan Arslanca'ya tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bilgiler aktardı ve bir sunum gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan İmamoğlu, “Aydoğan kardeşimin Fethiye’de çok başarılı işlere imza atacağına inanıyorum. Biz her çalışması ve projesinde yanında olacağız. Kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi. 

TSD Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Başkanımızın tüm çalışmalarımızda ve projelerimizde yanımızda olacağını belirtmesi bizleri mutlu etti. Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde engelliler konusunda çalışmalarımız oldu. Oradan edindiğimiz bilgi ve deneyimi Fethiye’deki engelli arkadaşlarımız ile paylaşıyoruz. Geçen dönem hizmet verdiği Beylikdüzü, erişebilirlik ve ulaşılabilirlik anlamında örnek bir ilçedir. Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte Fethiye’mizi de aynı şekilde gözde bir şehir haline getirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme