İmamoğlu 'Fethiyeliler Çok Şanslı'

Muğla'ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Fethiyelilerin çok şanslı olduğunu dile getiren İmamoğlu, 'Fethiyeliler adam gibi bir başkan seçmiş. Alim kardeşim Fethiye için bir şans, dürüst karakterli bir siyasetçi, tam bir hizmet insanı' dedi.

  • 3957
İmamoğlu 'Fethiyeliler Çok Şanslı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tatilini Bodrum’da tamamlayarak Menteşe ilçesine ardından Afyonkarahisar’da düzenlenen toplantıya katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Menteşe’ye gelerek Muğla Büyükşehir Belediyesi önünde Muğlalılarla buluştu. İmamoğlu; “ Ailemle birlikte Bodrum’a tatile geldik. Türkiye’de iz bırakan Osman Başkanı uğramadan olmaz dedim. Buraya gelmişken bizi burada yalnız bırakmayanlara yürükten teşekkür ediyorum.” Dedi. Öte yandan Muğlalılara seslenen İmamoğlu’nun gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın da katıldığı toplantıda Karaca ile bir süre sohbet eden İmamoğlu; “Fethiyeliler adam gibi bir başkan seçmiş. Alim kardeşim Fethiye için bir şans, dürüst karakterli bir siyasetçi, tam bir hizmet insanı. Fethiye, bakir bir turizm cenneti. Belediye Başkanımız Alim Karaca, vizyonu geniş, ufku açık bir insan.” dedi.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise ayaküstü yapılan sohbette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Fethiye’ye davet etti. İBB Başkanı İmamoğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. İmamoğlu; “Ailemle birlikte Bodrum’a tatile geldik. Türkiye’de iz bırakan Osman Başkanı uğramadan olmaz dedim. Buraya gelmişken bizi burada yalnız bırakmayanlara yürükten teşekkür ediyorum. Aslında ben mütevazı bir çiçekle Başkanıma gelmiştim ama beni o kadar gururlandırdınız ki buradan yürüyerek İstanbul’a bile gidebilirim.” Dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada şunları kaydetti; ”Kızanlar, yazanlar oldu ama önemli değil çünkü herkesin tatile ihtiyacı var. Ailem ve çocuklarım beni özledi. Hep birlikte Bodrum’a tatile geldik. Türkiye’de iz bırakan Osman Başkanı uğramadan olmaz dedim. Buraya gelmişken bizi burada yalnız bırakmayanlara yürükten teşekkür ediyorum. Aslında ben mütevazı bir çiçekle başkanıma gelmiştim ama beni o kadar gururlandırdınız ki buradan yürüyerek İstanbul’a bile gidebilirim. Gençler Türkiye’nin pırıl pırıl insanları. Bir şeye çok dikkat etmeliyiz. Başkalarının yaptığı gibi hiç kimseyi dışarda bırakmadan herkesi kucaklamalıyız. Seçim bitti, hizmet başladı. Millet iyi hizmet, barış, huzur, kardeşlik, eşitlik ve adalet istiyor. Çocuklara, kadınlara layık olacağız.” dedi. İmamoğlu ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar izdiham yarattı.

 

 

 

Bakmadan Geçme