İlkokul öğrencilerinden örnek etkinlik

Muğla'nın Marmaris İlçesi Şehit Ahmet Benler İlkokulu 3. sınıf öğrencileri 'Değerler Çınarı ve Mavi Yeşil Okullar' projesi dahilinde 150 öğrenci halk plajında buluşarak çevre ve sahil temizliği yaptı.

  • 565

Etkinliğe Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Müdürü Oktay Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Akgül, okul öğretmenlerinden Ayşe Cesur, Şeniz Ballı Fakılı, Elif Şirin Ocaktan, Arzu Çelik, Salih Bölük 3/A-B-H-F-K öğrencileri ve gönüllü veliler katıldı. Böyle bir etkinliğe katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden 3. sınıf öğrencisi Nehir Bayraktar, "Çok mutluyum. İyi ki bu etkinlik var. Hem doğamızı korumuş olduk, hem de eğlenmiş olduk" dedi.

İlkokul öğrencilerinden örnek etkinlik

Öğrencilerden Almina Bektaş da, "Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında 3-F sınıfı olarak yer almak gerçekten çok gurur verici. Bu programa sınıfça uygun olduğumuzu düşünüyorum. Doğayı kirletmememiz gerektiğini herkese söylersek doğamız temiz kalır ve kirletmemiş oluruz" diye konuştu.

İlkokul öğrencilerinden örnek etkinlik

Eldivenlerini takarak, Uzunyalı Sahili'nden başlayıp yaklaşık 1 kilometre boyunca kıyıdaki çöpleri temizleyerek yürüyen öğrenciler, toplam 10 torba çöp topladı.

İlkokul öğrencilerinden örnek etkinlik

Bakmadan Geçme