İLK OLAĞAN GENEL KURULLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Fethiye'de geçtiğimiz aylarda kurulan Mobilyacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MOBSANDER) birinci genel kurulu gerçekleştirdi. Tek liste olarak gidilen kongre sonucunda Kıymet Korkmaz yeniden başkanlığa seçildi.

  • 678
İLK OLAĞAN GENEL KURULLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mobilyacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği genel kurulu, Fethiye Sanayi Sitesi’nde bulunan dernek ofisinde gerçekleştirildi. Seçim programına dernek yönetimi ve üye mobilyacılar katıldı. Kongrede açılışın ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Divan başkanlığına Ufuk Kovan seçilirken, katip üyeliklere Mustafa Tekin ve Kazım Karasel getirildi. Faaliyet ve bütçe raporları okunup, kabul edildi. 

Mobilyacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıymet Korkmaz yaptığı konuşmada, “Dernekçilik gönül işidir, parayla ölçülemeyecek kadar önemli bir davadır. Çıkar için koşturulmaması gereken en önemli unsurlardan birisidir. Dernek adına yapılan bu uğraşlar, mobilyacılar için olmaktadır. Fakat yalnızca bir iki kişinin koşturmasıyla bu işler yürümemektedir. Desteksiz hiçbir işten başarı gelemeyeceğini biliyoruz ve bundan dolayı da bizler birbirimize tutunarak sektörümüz için bir şeyler yapmalıyız” dedi. 

Konuşmasını sürdüren Dernek Başkanı Kıymet Korkmaz, “Derneklerin asıl amacı özellikle sosyal aktivitelerin ön plana çıkarılması ile beraber kültür, dayanışma, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Fikir ayrılıkları mutlaka olacaktır. Önemli olan hoşgörü ile farklı görüşlere saygı duymayı bilmektir. Önümüzdeki 3 yıl boyunca bu görevi büyük onur ve heyecanla yerine getirmeye çalışacağız. Birlikte bayrağı daha ileriye taşıyıp, sektörümüzün sorunları ile ilgilenip; çözümler üretmeye gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Konuşmanın ardından açık oylama ile yapılan seçimde Mobilyacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığı görevine oybirliği ile Kıymet Korkmaz seçildi. Yönetim kurulunda ise Süleyman Topuz, Erdal Koyuncu, Erdoğan Aydın, İdris Balcı, Yasin Navruz, Mahmut Tolun, Osman Boyacı, Seyfullah Kocaman, Hasan Kaymak ve Kazım Karasel yer aldı. Denetleme kurulu ise Arap Duran Avşar, Ufuk Kovan ve Süleyman Tarlabölen’den oluştu.  

İLK OLAĞAN GENEL KURULLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

İLK OLAĞAN GENEL KURULLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

İLK OLAĞAN GENEL KURULLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Bakmadan Geçme