İlk mağazayı Fethiye'de açtılar

Ankara, İstanbul, İzmir'den sonra Atatürk Orman Çiftliği Fethiye'de de mağazasını açtı. Atasoy Çiftliği tarafından Denizli-Muğla ana bayiliğini alarak ilk mağazasını Fethiye'de açan firmanın 2 yıl içeresinde Marmaris, Bodrum, Menteşe ve Denizli merkezde 2 adet olmak üzere toplam 6 mağaza ile hizmet vereceği kaydedildi. Firma satış noktaları da oluşturmak suretiyle geniş bir pazarlama ağı kurmayı hedefliyor.

  • 22448
İlk mağazayı Fethiye'de açtılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 milyon sermaye ile Denizlili işadamları Ahmet Küçüker, Mustafa Özdemirci ve Kemal Emecioğlu ortaklığı kurulan Atasoy Çiftliği şirketinin bünyesinde Elmacık Atatürk Orman Çiftliği’nin ozonsuz suyunu da Muğla halkına tanıştırmak amacıyla bayilikler verileceği kaydedildi. Ayrıca şirket bünyesine Et ve Süt Kurumu’na ait donmuş ürünler ile Tarım Kredi Birlik ürünleri, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin üretmiş olduğu doğal ve organik sertifikalı ürünler ile yaklaşık 3 bin kalem doğal ve sağlıklı ürünlerin toptan ve perakende satışı amaçlanıyor. Sağlıklı ve güvenilir gıdaya herkesin ulaşabilmesinin hedeflendiği mağazacılık hizmetlerinde Ankara’nın meşhur Çiftlik kuzu kokoreci de tüketicilerin hizmetine sunuldu.
Şirket ortaklarından Ahmet Küçüker yaptığı açıklamada, “13 Aralık tarihinden itibaren halkımıza hizmet vermeye başladık. Ürünlerimiz tamamen doğal ve organik. Ana bayi olmamız nedeniyle iki yıl içinde Muğla ve Denizli’de 6 mağazayı hizmete kazandırmayı amaçlıyoruz. 15 milyon TL’lik bir yatırım ile bu sektöre girdik. Satışa sunduğumuz ürünleri çoğu kamuya aittir. Atatürk Orman Çiftliği süt ürünleri, Et ve Süt Kurumu’nun et ürünleri ile bunun yanında Tarım Kredi Birlik ürünlerinin satışları yapılmaktadır” dedi.
“Kokoreçte de oldukça iddialıyız” diyen Küçüker, “Ustamız Ankara’dan geldi. Kokoreçlerimiz de Atatürk Orman Çiftliği’nden gelmektedir. Kuzu kokoreç… Fethiye halkını bunu bir defa denedi mi bir daha vazgeçemeyecektir. Her mağazamızda da mutlak kokoreç bölümümüz olacak” ifadelerini kullandı.

Kokoreç ustası Ahmet Güney, “1970 yılından bu yana işi yapıyorum. İyi bir kokoreç ustasının yaptığı kokoreci yiyen, masada kalanını parmağıyla sıyırması lazım. Bunu beceremiyorsa iyi usta olamamıştır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

İlk mağazayı Fethiye'de açtılar
İlk mağazayı Fethiye'de açtılar
İlk mağazayı Fethiye'de açtılar
İlk mağazayı Fethiye'de açtılar
İlk mağazayı Fethiye'de açtılar
Yorumlar 1
Mesut Çakır 19 Aralık 2019 09:32

Bir Denizli babadağlı olarak hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum Allah utandırmasın inşallah Allah hayırlı müşteriler versin

Bakmadan Geçme