İLK MAÇINI SET VERMEDEN KAZANDI

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'taki ilk maçında, deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

  • 749
İLK MAÇINI SET VERMEDEN KAZANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Aydın Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Antrenör Ali Elmadibi yönetimindeki Fethiye temsilcisi Büşra, Gülen, Gülem, Neslihan, Seden ve Zeynep altılısıyla çıkarken; baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. İlk seti 25-9 ile geçen Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, ikinci sette de rakibine şans tanımadı. Fethiye temsilcimiz son seti de rakibinin toparlanmasına rağmen 25-17 kazanıp, güçlü rakibini 3-0 geçmeyi başardı. Fethiye’nin sultanları karşılaşmadan sonra büyük sevinç yaşarken, Kulüp Başkanı İbrahim Erdem ve Antrenör Ali Elmadibi de ilk maçı kazanmanın sevincini yaşadılar. 

Geçtiğimiz yıl 2. Lig’e çıkan ve ilk maçta tecrübeli Aydın Büyükşehir Belediyespor’u evinde 3-0 yenen Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 18 Ekim Pazar günü Beşkaza Spor Salonu’nda, Arkasspor’a kendi evinde 3-1 yenilen Pamukkale Belediyespor’u ağırlayacak. Saat 15.30’daki maçın hazırlıklarına başladıklarını belirten Başkan İbrahim Erdem, “Fethiye’yi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Deplasmanda ilk maçımızı kazandık. 1. Lig’e çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Geçen yıl, ilk yılımızda 2. Lig’e çıkmayı başarmıştık. Fethiye halkının takımımıza desteklerini bekliyoruz. Bu hafta Fethiye’de 2. Lig’deki ilk maçımızı Pamukkale Belediyespor ile oynayacağız” dedi. 

Haftanın sonuçları şu şekilde; 
Aydın Gençlik Hizmetleri-Salihli Belediyespor 0-3    
Pamukkale Belediyespor-Arkasspor 1-3    
Denizli Merkez Efendi Belediyespor-Akhisargücü 3-0    
TFL Altekma-Bornova Belediyespor 3-0    
Rota Koleji-Dostspor 3-0 

Bakmadan Geçme