İletişim Başkanı Altun: 'Virüse karşı cepheyi genişletiyoruz'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Korona virüsle mücadele kapsamında milletimiz sosyal mesafeyi artırırken biz de virüse karşı cepheyi genişletiyoruz.Son 24 saatte aldığımız önlemler mücadelemize ivme kazandıracak, devlet-millet el ele inşallah bu süreci atlatmamıza katkı sağlayacak' dedi.

  • 719
İletişim Başkanı Altun: 'Virüse karşı cepheyi genişletiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Korona virüsle mücadele kapsamında milletimiz sosyal mesafeyi artırırken biz de virüse karşı cepheyi genişletiyoruz.Son 24 saatte aldığımız önlemler mücadelemize ivme kazandıracak, devlet-millet el ele inşallah bu süreci atlatmamıza katkı sağlayacak" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'de son 24 saatte korona virüse karşı alınan önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Korona virüsle mücadele kapsamında milletimiz sosyal mesafeyi artırırken biz de virüse karşı cepheyi genişletiyoruz. Son 24 saatte aldığımız önlemler mücadelemize ivme kazandıracak, devlet-millet el ele inşallah bu süreci atlatmamıza katkı sağlayacak" dedi.

Bakmadan Geçme