İlçemize bir tesis daha kazandırılıyor 

Çiftlik Mahallesi'nde bulunan ve Orman Genel Müdürlüğü'nden tahsis edilen alana çim yüzeyli futbol sahası kazandırma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Fethiye Belediyesi ile Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekipleri ve Çiftlikspor yönetimi imece usulü ile çalışıyor. 

  • 1968
İlçemize bir tesis daha kazandırılıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’ye bir tesis daha kazandırmak adına özverili bir çalışma yürütülüyor. Çiftlik Mahallesi’nde bulunan ve Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsis edilen alana çim futbol sahası yapılacağı bildirildi. Saha yapılacak alanda Fethiye Belediyesi ile Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekipleri ve Çiftlikspor yönetimi; güç birliği yaparak sahayı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyorlar. 

 Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit yaptığı açıklamada, “İlçemize bir tesis daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız inşallah. Çiftlik Mahalle’mizde bulunan Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsis ettiğimiz alana çim yüzeyli futbol sahası kazandırmak için imece usulü çalışıyoruz. İlçe Müdürlüğümüz, Fethiye Belediyesi ve Çiftlikspor yönetimiyle birlikte ilçemize bir saha daha kazandıracağız” dedi. 
 

Bakmadan Geçme