İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Fethiye İlçe Danışma Kurulu, Devlet Su İşleri Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu programa yoğun bir ilgi oldu.

  • 1780
İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin sağlık sorunlarından dolayı katılamadığı İlçe Danışma Kurulu toplantısında il teşkilatı yöneticileri de hazır bulundu. Organizasyonda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Daha sonra divan kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığına AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çelebi seçilirken; üyeliklere de Muhittin Kayabaş, Salih Kocatepe ve Kübra Peynirci seçildiler. Ardından konuşmalara geçildi. 

AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi yerel seçim sürecinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktararak, “Görevde bulunduğumuz dönem içerisinde bir yerel bir de genel seçim geçirdik. 10 Ocak tarihinden itibaren de yerel seçim çalışmalarımıza başladık. Kadın kolları olarak üstümüze düşen her görevi yerine getirmeye hazırız” dedi. 

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil de konuşmasında yerel seçim süreci ve sonrasında günümüze kadar yaptıkları faaliyetleri sıraladı. Daha sonra konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Milli iradenin tek belirleyici güç olduğu ve bunun da millet olduğunu her zaman savunduk. 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümünü kutlayacağız. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.  AK Parti insan merkezli bir partidir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözü partimizin temel düsturudur” şeklinde ifadeler kullandı. 

FETHİYE’DE EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK
Yerel seçim süreci ve ülke gündemi üzerine de değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Bekir Eser, ilçe başkanlığı döneminde Fethiye’de karşılaştığı sorunları da aktardı. Eser, “Fethiye’de gördüğüm en büyük sorun işsizlik. Bazı zamanlar benim tansiyonumu 18’e çıkaran bir konu. Gelen işsiz olduğunu belirtiyor. Fethiye gibi bir yerde insanlar işsiz. Zor durumdalar. Ben bu duruma çare bulamadığım için üzülüyorum. Diğer bir konu ise kamu kurum ve kuruluşları. Bu yönde bana iletilen sıkıntılar oldu. 10 aydır çabaladım, derdimi anlatamadım. Herkesin arkasında bir dayısı var. Görev yapmıyor” dedi. 

ÖNÜMÜZDE KONGRE SÜRECİ VAR
Son olarak konuşan AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Çağrı Alper, “Teşkilat yönetiminde görev alacak arkadaşlarımızın 3 hususa dikkat etmelerini istiyorum. Bunlar ehliyet, liyakat ve temsil kabiliyetinin olması… Ama bunlar yeterli değil. Heyecanınız ve enerjiniz de olacak. Bu anlamda gençlerimizin enerjisinden yararlanmamız lazım. Değerlerimizden uzak kalmadan, erdemli bir insanın yapması gerektiği gibi davranmak. Şimdi önümüzde bir kongre süreci var. İl başkanımız geçtiğimiz haftalarda Fethiye’de çeşitli kurumları ziyaret etti. Tespit edilen sıkıntıların giderilmesi adına girişimlerde bulunduk” ifadelerini kullandı. 
 

İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bakmadan Geçme