İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK'TEN ZİYARETLER

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, bir dizi ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Öztürk programı kapsamında beraberindeki heyetle Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fethiye Devlet Hastanesi ve Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti.

  • 800
İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK'TEN ZİYARETLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ve Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ile birlikte Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. Odanın çalışmaları ve esnafların sorunları hakkında bilgi alan Öztürk, her zaman sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde olacaklarını belirtti. 

Göreve yeni atanan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, daha sonra Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu’yu ziyaret etti. Öztürk son olarak Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetimini ziyaret etti. 

Bakmadan Geçme