İlçe Başkanı Gümüş'ten kutlama ziyareti

Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Seydikemer ilçe başkanları ve yöneticileri, kutlama ziyaretinde bir araya geldi. 

  • 2543
İlçe Başkanı Gümüş'ten kutlama ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Zeynep Yalçınsoy ile birlikte; Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluş yıldönümünü kutlamak için Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 52. kuruluş yıldönümünü kutladı. MHP’nin önemli bir geçmişe sahip olduğunu belirten İlçe Başkanı Gümüş, “Cumhur İttifakı olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz. MHP Seydikemer İlçe Başkanı Sayın Mehmet Arıç ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem ilçe başkanı olan Seydikemer Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Yusuf Bağrıcı’ya da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Kutlama ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 


 

Bakmadan Geçme