İlçe Başkanı Demir, 'Önemli olan halkımızın sağlığı'

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği proje kapsamında Salı Pazarı'nda 65 yaş ve üstü vatandaşlar için pazar arabası dağıtımı korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında iptal edildi.

  • 886
İlçe Başkanı Demir, 'Önemli olan halkımızın sağlığı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Salı Pazarı’nda bin adet pazar arabası dağıtma etkinliğini iptal etti. 65 yaş üstü vatandaşları kapsayan faaliyetin, yapılan tespitler doğrultusunda evlere teslim şeklinde olacağı bildirildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Serpil Çalışkan, pandemi nedeniyle vatandaşların sosyal mesafe kurallının ihlal edilebileceğini ifade etti. Bunun üzerine yönetim kurulu üyeleri ile görüşen CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri, pazar arabası dağıtım faaliyetini ileri bir tarihe erteledi. 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “Salı Pazarı’nda 65 yaş üstü vatandaşlarımıza pazar arabası dağıtmayı planlıyorduk. Bu hafta 500, önümüzdeki hafta da 500 adet dağıtım yapacaktık. Emniyet yetkililerimiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, izdiham olacağı düşüncesiyle etkinliğimizi iptal ettik. Bizim için önemli olan halkımızın sağlığı. Tespit ettiğimiz 65 yaş üstü vatandaşlar için dağıtımları adrese yapacağız. Biz planlamalarımızı yapmıştık fakat emniyet yetkililerinin önerisi doğrultusunda faaliyetimizi erteledik. Emniyet Müdür Yardımcımıza anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Bakmadan Geçme