İlçe Başkanı Demir 2020 yılını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yaptığı açıklamada 2020 yılını değerlendirdi. İlçe Başkanı Demir, 'Korona virüsü salgını ülkemize zorlu bir süreç yaşattı. İmkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olduk' dedi.

  • 415
İlçe Başkanı Demir 2020 yılını değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2020 yılında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olduklarının altını çizen CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, tüm vatandaşların yeni yılını da kutladı. 2021 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eden İlçe Başkanı Demir, 2020 yılı ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu. 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “Korona virüsü salgını ülkemize zorlu bir süreç yaşattı. Ben hayatım boyunca bu kadar kötü bir dönem görmedim. CHP Fethiye İlçe Başkanı olarak, 2020 yılında elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. İmkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olduk. Bundan sonra da olacağımızı taahhüt ediyoruz. CHP’nin iktidara yürüyüş sesleri geliyor. Gelecekte adaletin olduğu bir ülkeye doğru ilerliyoruz. Muğla ve Fethiye halkının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2021 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 
 

Bakmadan Geçme