Il Gençlik Kollarının heyecanı koronavorüsü unutturdu

AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığı'nda yaşanan başkanlık değişimi sonrası Halil Talha Ülkü, başkanlığı Burak Kaplan'a devretti. Devir teslim töreninden sonra yaşanan kalabalıkta gençliğin heyecanı akıllara korona virüs salgınını getirdi.

  • 1644
Il Gençlik Kollarının heyecanı koronavorüsü unutturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanlığına Burak Kaplan atandı. AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığı’nda gerçekleşen değişim sonrası yeni başkan Burak Kaplan oldu.
Halil Talha Ülkü’den başkanlığı devralan Burak Kaplan için İl Gençlik Kolları’na bağlı üyeler, AK Parti il binasına gelerek, yeni İl Gençlik Kolları Başkanı olan Kaplan’ı tebrik ettiler.
Gençlik kollarına getirilen yeni başkan için parti binasına gelen gençlik kolları üyeleri korkutan görüntülere yer verdi. Koronavirüs salgını devam ederken gençlik kollarına bağlı çok sayıda üyenin, toplu fotoğraf çektirmesi bazı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Toplu fotoğrafta bazı üyelerin maskesiz olduğu ve sosyal mesafe kuralına riayet etmedikleri gözlendi.
Öte yandan AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları’na ait sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda,
“Teşkilatımızın yoğun katılımıyla Gençlik Kolları Başkanlığımıza atanan Burak Kaplan başkanımızı il binamızda karşıladık ve ilk toplantımızı gerçekleştirdik.
Bu vesile ile görevi devreden Halil Talha Ülkü başkanımıza tekrar teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.” Yer alırken ifadeler arasında bulunan yoğun katılım cümlesi de Koronavirüs döneminde dikkatleri çekti.

Bakmadan Geçme