İl Başkanı Mete'den Karaca'ya Tepki

Trafikte tartıştığı turistle davalık oldu haberleriyle gündeme gelen CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'den tepki geldi.

  • 1161
İl Başkanı Mete'den Karaca'ya Tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Esma Turan'ın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde tatil yaparken trafikte tartıştığı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve koruması tarafından hakarete maruz kaldığı ve otomobiline zarar verildiği iddia edilen Murat Çağlar Özbakır, başkan Karaca ve koruması hakkında üç ayrı dava açmıştı. Olayla ilgili Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Başkan Karaca'ya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Fethiye’de yaşanan ve kamuoyuna yansıyan rezil saldırının müsebbibi belediye başkanı için, olay yeteri kadar utanılacak bir durumda iken, güç sarhoşu olmuş bu zat, pişkinlikte ısrar ederek komplo, kumpas vb. iddialarla kendi rezilliğine meşrutiyet kazandırmaya çalışmaktadır. Efelik  yanındaki koruma ile şehrindeki misafire, eşinin yanında saldırmak değil haksızlıklar karşısında tek başına mücadele etmektir." ifadelerine yer verdi. 
"Arsız Güçlü Olunca Haklı Suçlu Olurmuş" 
Başkan Mete'nin yaptığı açıklamasında Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili cümlesi de dikkat çekti. Mete, "İroni, turizmcisinin turist gelsin diye fuar fuar gezdiği, Büyükşehir Belediye başkanının “gelmeyin” dediği , İlçe belediye başkanının geleni dövmeye kalktığı şehirde turizm yapmak. Özetle, arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş." dedi.

Bakmadan Geçme