İksirci Tezcan'dan SED Medya'ya kutlama ziyareti

Fethiye'nin tanınmış esnaflarından Tezcan Göktepe, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle SED Medya'ya ziyarette bulunan İksirci Tezcan'ın sahibi Tezcan Göktepe, tüm çalışanların gününü kutladı.

  • 1102

Bölgede yaptığı lezzetli tostlarıyla bilinen Fethiye'nin tanınmış esnaflarından Tezcan Göktepe, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'e kutlama ziyaretinde bulundu. Göktepe'yi, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen kapıda karşıladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle çalışanların gününü kutlayan Tezcan Göktepe, "İşlerimizin yoğunluğundan dolayı arkadaşlarımızın gününü kutlayamadık. Geç de olsa SED Medya ailesinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Zor şartlar altında kamuyu bilgilendirmek için gece gündüz çalışan gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" dedi.
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener ise yaptığı açıklamada "Tezcan beye nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Neredeyse Türkiye'nin bildiği bir isim olma yolunda devam ediyor. Bu anlamda da başarılarının devamını diliyorum" dedi.
 

Bakmadan Geçme