İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Fethiye'de her ayın ilk Perşembe günleri kurulan İkinci El Pazarına halkın yoğun ilgisi oluyor. Kasım ayı etkinliğinde vatandaşlar, bol bol giysi alışverişi yaptılar.

  • 1577
İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Salı Pazarı kapalı alanda kurulan İkinci El Pazarına, yoğun bir katılım oldu. Her ay olduğu gibi Kasım ayında da öğrencilere burs sağlayan sivil toplum kuruluşları stant açtı. Pazarda fiyatların makul olduğu belirtilirken, gösterilen ilginin memnun edici olduğu kaydedildi. Vatandaşlar fiyatların oldukça makul olduğunu ifade ederken, stant kuran satıcılar ise ilginin yoğun olduğunu söylediler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Yuluk, “2020- 2021 öğrenim dönemi boyunca üniversite öğrencilerine burslarımızı ve desteklerimizi sağlamak için ikinci el faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Burada satılan ürünlerin hepsi bütün öğrencilerimize burs olarak geri dönecek. Kıymetli halkımızı da yine derneğimize bağışlarda bulunması için çağrımızı da yenileyelim. Önümüzdeki dönemde ve diğer aktivitelerde de sunulacaktır” dedi. 

İkinci El Pazarı’nda stant açan Bozkurt Ömer Demir, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz böyle bir imkanı sunduğu için. Halkımız böyle zor günlerde ikinci eli tercih ediyor. Allah devlete millete zeval vermesin diyoruz ama bütün zevali biz çekiyoruz. Bizler burada vatandaşa hizmeti gaye edindik. Ellerimizdeki fazla şeyleri bölüşüyor gibi yapıyoruz. Bedavaya veriyoruz. 1 TL, 2 TL, 3 TL ile millete yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elimizden gelen bu imkanımız olsa bedava dağıtalım ama dağıtamıyoruz” diye konuştu. 

FETAV Müdürü Dilek Dinçer açıklamasında, “Bu çok amaçlı bir faaliyet biz aynı zaman da çevre vakfıyız. Geri dönüşümün, geri kazanımın önemine inanıyoruz. İkinci elin hem ekonomiye hem çevreye hem de insanların daha rahat alışveriş yapmasına olanak sağlıyor. Güzel bir yöntem… Fethiye Belediyemize teşekkür ediyoruz bu imkanı bize sağladığı için. Her ayın ilk perşembesi biz FETAV olarak buradayız. Buradan elde ettiğimiz gelirle öğrencilerimize burs sağlıyoruz, engelli çocuklarımızın tedavisinde katkıda bulunuyoruz. Sırf bu amaçla buradayız” ifadelerini kullandı. 

Giyecekten hediyelik eşyaya, oyuncuktan süs eşyalarına kadar geniş yelpazede ürünün yer aldığı İkinci El Pazarı, önümüzdeki ay 3 Aralık Perşembe günü kurulacak. 
 

İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR
İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR
İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR
İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Bakmadan Geçme