• Haberler
  • Ekonomi
  • İki ihtimal üzerinde durdu: İslam Memiş'ten altın yorumu

İki ihtimal üzerinde durdu: İslam Memiş'ten altın yorumu

Ons altın 2400 dolar psikolojik sınırını aştı. Dolar kurunun stabil kalmasıyla altın gram fiyatı ons altına paralel artış gösterdi. Peki altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? İslam Memiş, kritik altın yorumunu 2 ihtimalde duyurdu.

  • 380
İki ihtimal üzerinde durdu: İslam Memiş'ten altın yorumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapadı. Ons altın 2400 dolar üzerinde seyrederken, altın gram fiyatı iç piyasada 2500 TL seviyesinde işlem görüyor. Piyasalardaki hareketlilik sonrası İslam Memiş, çarpıcı altın yorumu yaptı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketler sonrası dikkat çeken altın yorumu yaptı.

ONS ALTIN 2400 DOLAR PSİKOLOJİK SINIRINI AŞTI!

İslam Memiş'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:
"Ons altın 2380 dolar seviyesi direncini kırdı ve 2400 dolar seviyesine yerleşme çabasında. Ancak bence ons altın için biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum.
Elimde TL varsa bu fiyattan altın değil dolar alırdım. Altın/dolar paritesi ile altın almak daha ucuza geliyor.

ALIM FIRSATI VAR MI?
77 bin 400 dolar seviyesinde olan altın fiyatları ne zamanki 77 bin dolar altına geriler o zaman alım fırsatı doğar. Ons altın gerileyince dolar ile parite üzerinden altın alımı yapmak daha ucuz olacaktır.

ALTIN GRAM FİYATI İÇİN 2 İHTİMAL...
Gram altın dolar stabil kaldığı için ons altını takip ediyor. Ons altın yükseldiği için gram altın da yükseldi. Ons altın 2400 dolar seviyesinde tutunamazda gram altın fiyatları tarafında gerileme bekliyoruz."

Bakmadan Geçme