İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ, ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: 1 POLİS YARALI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tur teknesi çalışanları ile müşteriler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Polisin müdahalesi sırasında tekne çalışanları polise mukavemet göstererek saldırıda bulundu. Olayla 1 polis yaralandı.

  • 1810
İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ, ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: 1 POLİS YARALI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, akşam saatlerinde Bodrum Belediye Meydanı'nda yaşandı. İddiaya göre, günlük tur teknesi çalışanları ile müşterileri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. Kavgaya bölgede bulunan polis ekibi müdahale etti. O esnada müşteri oldukları öğrenilen şahıslar bölgeden uzaklaştı. Tekne çalışanları oldukları öğrenilen şahıslar, polise mukavemet göstererek saldırıda bulundu. 1 polis yüzüne aldığı darbelerle yaralandı.

POLİS ARACININ CAMINI KIRDI
O esnada çevredeki vatandaşlar olan biteni film izler gibi izledi. Kimleri de cep telefonları ile o anları kayıt altına aldı. Olayda gözaltına alınan bir kişi güçlükle polis aracına bindirildi. Saldırgan şahıs, bir süre sonra polis aracının camını kırdı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Bu sırada polise tepki gösteren tekne çalışanlarından 2 kişi daha gözaltına alınarak karakola götürüldü. Gözaltına alınan toplamda 3 kişinin ifade işlemleri sürüyor. Olayda hafif şekilde yaralanan polisin genel sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme