İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme

Fethiye'de esnaflık yapan Salih Sağlam, hayırseverlerin bağışladığı gıdaları ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Her sabah hayırseverler, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki giyim mağazasının önüne sebzeden ekmeğe, kuru gıdadan yağına kadar çeşitli gıda paketlerini, ihtiyaç sahipleri için bağışlıyor. 

  • 4219
İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de esnaflık yapan Salih Sağlam, hayırseverlerin bağışladığı gıdaları ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Her sabah hayırseverler, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki giyim mağazasının önüne sebzeden ekmeğe, kuru gıdadan yağına kadar çeşitli gıda paketlerini, ihtiyaç sahipleri için bağışlıyor. 
Korona virüs insanların sosyal hayatını etkilediği gibi ekonomilerini de olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu süreçte işsiz kalan vatandaşların yardımına ise hayırsever vatandaşlar koşuyor. Fethiye’de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yapmak isteyen hayırseverler yardımları aracılar sayesinde de yapabiliyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde giyim dükkanı sahibi esnaf Salih Sağlam, hayırseverlerin kendisine bıraktığı gıdaları ‘Hayrat Manav’ sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Giyim dükkanının önüne gıdaları yerleştiren Sağlam, dükkanının camına da ‘İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme’ yazarak gıdaların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını istiyor. 
Her gün sabah saatlerinde yaklaşık 35 gıda kolisi ve 40 ekmeği giyim mağazasının önüne koyduklarını, akşama kadar tüm ürünlerin tükendiğini belirten Salih Sağlam, “Dünya insanlık tarihi olarak birçok insanın ders alması gerektiği birçok insanında korunması gerektiği bir dönemi yaşıyor. Birçok insanımız işinden oldu. Türk Müslümanlarının bu ince dünyada, ince ruhlarda nasıl geçmişte Pakistan’a Kore’ye gittiyse, nasıl mağdur ve ihtiyaç sahibi insanların yanında olduysa insanlarımızda bugün ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu. 3 Nisan’dan bu güne kadar mağazamızın önünde fazlası olan bütün insanlar buraya hayrını getirdi. Biz sadece bir vesile olduk. Turizmin geç başlayacak olması, birçok iş yerinin kapalı olmasından dolayı bizim evine ulaşamadığımız hatta birçok yardım severlerinde ulaşamadığı insanların var olduğuna inanıyoruz. Biz burada günlük 35-40 paket gıda ve 40 ekmek dağıtmamıza rağmen akşam üstü bir tane kalmıyor. Ve bunu her gün yapıyoruz. Buraya destek veren tüm insanlara teşekkür ediyoruz. Virüs öncesi ve virüs sonrası diye bir dünya yaratılacaksa şunu temenni ediyorum: İnşallah hiç kimsenin yardım almak zorunda olmadığı bütün ekonominin eşit şekilde dağıtıldığı bir dünya oluşmasını temenni ediyorum. Her şey herkesin gönlünce olsun” diye konuştu. 

 
 

İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme
İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme
İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme
İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme
İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme

Bakmadan Geçme